Μποτεάκ για ΠΑΟΚ: «Να μην φοβηθούμε…»

Tη χαρά του που θα αγωνιστεί με την Ομόνοια στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ δηλώνει ο Έρικ Μποτεάκ, ο οποίος μιλώντας στην κάμερα των πρασίνων, ανάφερε ότι οι πράσινοι στην Τούμπα θα πρέπει να κάνει το δικό της παιχνίδι και να μην φοβηθεί.

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Tώρα πρέπει να ξεκουραστούμε γιατί ο αγώνας είναι την Πέμπτη. Δεν έχουμε πολλή χρόνο για αποκατάσταση άρα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι μέσα στο κεφάλι μας. Πρέπει να ξεκουραστούμε επίσης και να απολαύσουμε αυτή τη διοργάνωση. Όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να παίξουν αυτού του είδους διοργανώσεις»

Τι πρέπει να κάνει η Ομόνοια για να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα στη Θεσσαλονίκη: «Να παίξουμε το παιχνίδι μας. Να μην φοβηθούμε να παίξουμε το επίπεδό μας. Νομίζω θα είμαστε καλοί γιατί έχουμε πολύ έμπειρους παίκτες και πολύ καλούς νεαρούς στην ομάδα. Πολύ καλό προσωπικό και πολύ καλό προπονητή. Τώρα πρέπει απλά να απολαύσουμε αυτή τη διοργάνωση και θα δούμε τι θα γίνει».

Πώς νιώθεις που θα αγωνιστείς με την Ομόνοια για πρώτη φορά στο Γιουρόπα Λιγκ: «Eίμαι πολύ χαρούμενος για εμάς και για τους οπαδούς μας επίσης. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου. Νιώθουμε πολύ χαρούμενοι που είμαστε στην ιστορία. Νιώθουμε παθιασμένοι που θα παίξουμε αυτό τον αγώνα».