«Μπορεί ο Κετσπάγια να έχει άλλες σκέψεις. Μιλήσαμε μαζί του…»

Στιγμές χαράς βιώνουν στην Ανόρθωση μετά την σπουδαία πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου.

Όπως τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της «Κυρίας» σε ραδιοφωνικές τοποθετήσεις (ΣΠΟΡ FM 95.0), η δουλειά δεν έχει τελειώσει ακόμα καθώς στόχος είναι η κατάκτηση του τροπαίου που θα οδηγήσει την ομάδα της Αμμοχώστου στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Αυτό άλλωστε μετέφεραν και οι Χρίστος Πουλλαΐδης-Ευγένιος Χαμπουλλάς στους ποδοσφαιριστές.

Παράλληλα, ο Δημήτρης Χριστοφόρου αναφέρθηκε και στις δηλώσεις του Κετσπάγια, ο οποίος ρωτήθηκε για το συμβόλαιο του που εκπνέει τον ερχόμενο Μάιο.

Αναλυτικά: «Έχουμε πει ξανά ότι δεν συνδέεται το αγωνιστικό. Δεν είναι αυτό το κριτήριο. Ρωτήθηκε και ο Τιμούρ, εξήγησε και από τη δική του πλευρά ότι στο τέλος της ημέρας μπορεί να έχει κάποιες άλλες σκέψεις για το τι ακολουθεί. Όποτε αναφερόταν στο θέμα έκανε τίτλους και αυτό πρέπει να γίνει και σήμερα. Σε μια διαπραγμάτευση δεν διαπραγματεύεται ένα άτομο μόνο του. Συστήναμε υπομονή για αυτό το θέμα και συνεχίζουμε έτσι. Πρέπει να συζητήσεις πολλά θέματα και όταν ολοκληρωθούν, να είστε σίγουροι ότι θα είστε οι πρώτοι που θα ενημερωθείτε. Όποτε προκύψουν νεότερα δεν θα το κρατήσουμε κρυφό. Θα ήταν λάθος και από εμάς να τρέξουμε να πούμε οτιδήποτε γιατί προκριθήκαμε στον τελικό, ειδικά από τι στιγμή που είπαμε πιο πριν πως δεν είναι μόνο το αγωνιστικό. Μιλήσαμε μαζί του για το θέμα που έκανε αναφορά στους παίκτες, και κάναμε αυτό που έπρεπε για να δείτε την Ανόρθωση που έπρεπε να δείτε. Αυτή τη στιγμή θεωρούμε ότι δεν αρμόζει να πούμε δημόσια οτιδήποτε συζητάμε ιδιωτικά με τον προπονητή μας».