Μπορεί να το αναστρέψει…

Στην Πάφο οι άνθρωποι τονίζουν συνεχώς πως δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον τεχνικό Κάμερον Τόσακ. Έχει καταντήσει αγαπημένη… συνήθεια των προέδρων των σωματείων μας να διώχνουν προπονητές, αν όχι με την πρώτη στραβή, σίγουρα με τη δεύτερη!

Οι Παφίτες, ωστόσο, στηρίζουν τον Ουαλό και του δίνουν χρόνο να διορθώσει τα κακώς έχοντα. Η άποψή μας είναι πως καλά κάνουν, γιατί από πέρσι φάνηκε πως είναι ο σωστός άνθρωπος για τη δουλειά. Το ζητούμενο είναι να καταφέρει σύντομα αυτές τις πολύ καλές μονάδες να τις μετατρέψει σε ένα δυνατό σύνολο, ικανό να κερδίσει κάθε αντίπαλο.

Γιατί και το να μπεις σε ένα εντελώς νέο πλάνο, σε αυτό το χρονικό σημείο, δεν είναι και το πιο ιδανικό σενάριο.

Προηγούμενο άρθροΠαιχνίδι μίας επιλογής για την ΕΝΠ
Επόμενο άρθροΑΕΚ: Όχι σε νέο στραπάτσο!
ΜΑΡΙΟΣ ΧΑΤΖΗΣΤΥΛΛΗΣ
Γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1978. Δεν ονειρεύτηκε ποτέ πως όταν μεγαλώσει θα γινόταν αστροναύτης, υπερήρωας ή... έστω επαγγελματίας αθλητής. Ονειρεύτηκε όμως ότι θα υπηρετούσε τον αθλητισμό και ότι θα έκανε το χόμπι του επάγγελμα. Σπούδασε με ακαδημαϊκή υποτροφία στο Louisville (Kentucky) των ΗΠΑ και αποφοίτησε με B.Sc. από το School of Communications Studies του Spalding University και minor in Business Studies. Επιστρέφοντας στην Κύπρο, το 2003, εντάχθηκε σχεδόν άμεσα στην αθλητική ομάδα του «Πολίτη», μέλος της οποίας αποτελεί μέχρι σήμερα. Έχει επίσης εμπειρία στην τηλεόραση με μεταδόσεις αγώνων καλαθόσφαιρας και διεθνούς ποδοσφαίρου, επίσης από το 2003 μέχρι σήμερα (LTV, Cytavision), αλλά και στο ραδιόφωνο του Πολίτη (107,6) με αθλητικές εκπομπές. Δηλώνει αντικειμενικός, όμως αυτό δεν... ισχύει 100% αν μιλάμε για Man Utd, ΟΦΗ και Indiana Pacers! Σας προειδοποιήσαμε!