«Μπορεί να καλυφθεί η διαφορά – Θέλουμε να μας εξηγηθεί…»

Εφικτό θεωρεί ο Δημήτρης Χριστοφόρου να καλύψει η Ανόρθωση τη διαφορά (-4) από την κορυφή και να πανηγυρίσει αυτή τον τίτλο, σύμφωνα με όσα ανέφερε σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 95.0, με τον εκπρόσωπο της «Κυρίας» να αναφέρεται στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, τη βελτίωση της άμυνας και τη γενική συνέλευση της ΚΟΠ.

Διαβάστε μέρος των όσων δήλωσε…

Για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ: «Ένα παιχνίδι που δεν το κερδίσαμε δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα του. Οι δυο ομάδες προσπάθησαν να φτάσουν στη νίκη. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε κοιτάζοντας το επόμενο μας παιχνίδι με την Καρμιώτισσα σε μια βδομάδα».

Για τη βελτίωση της ανασταλτικής λειτουργίας της ομάδας: «Σαφώς υπάρχει καλή λειτουργία σε αυτό το κομμάτι και είναι προϊόν δουλειάς αυτό που γίνεται».

Για τη μάχη του τίτλου: «Είμαστε τέσσερις βαθμούς πίσω από την κορυφή. Θεωρούμε ότι αυτή η διαφορά μπορεί να καλυφθεί. Νομίζω ότι είναι εφικτό και εδώ είμαστε για να το παλέψουμε και να το καταφέρουμε».

Για την 3η μεταγραφική κίνηση: «Είναι κάτι το οποίο θα τρέξει μέσα στη βδομάδα. Οι προσπάθειες είναι σε εξέλιξη».

Για την επερχόμενη Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ: «Θέλουμε επιχειρήματα για να μας εξηγηθεί για ποιο λόγο πρέπει να αλλάξει η προκήρυξη για τη διαβάθμιση. Βλέπουμε με σκεπτικισμό και επιφυλάξεις ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Δεν είναι ζήτημα μόνο ο αριθμός των ομάδων. Θέλουμε να μας εξηγηθεί πώς με αυτήν την απόφαση θα βελτιωθεί το ποδόσφαιρο».