Μπόλονι σε παίκτες ΠΑΟ: «Η λύση βρίσκεται εδώ, ανάμεσα σε εμάς»

Την παρθενική του παρουσία στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού στο Κορωπί έκανε το απόγευμα της Δευτέρας ο Λάζλο Μπόλονι.

Πριν από την έναρξη της προπόνησης, ο Ρουμάνος προπονητής παρουσιάστηκε από τον εκπρόσωπο της διοίκησης Σπύρο Βλάχο στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, καλωσορίζοντάς τον και κάνοντας αναφορά στην προπονητική αλλά και την ποδοσφαιρική του καριέρα. Στη συνέχεια ο Μπόλονι πραγματοποίησε την πρώτη του ομιλία προς τους παίκτες του.

Σε αυτήν υπογράμμισε: «Είμαι περήφανος που είμαι στον Παναθηναϊκό, ένα σύλλογο με πολύ μεγάλη ιστορία. Ο Παναθηναϊκός είναι Παναθηναϊκός σε όποια κατάσταση και να βρίσκεται. Θέλω να σας γνωρίσω και να με γνωρίσετε καλύτερα, αλλά ένα είναι σίγουρο, πρέπει όλοι μας να δουλέψουμε πολύ.

Πρέπει να βρούμε τη λύση. Η λύση βρίσκεται εδώ, ανάμεσα σε εμάς. Και θα τη βρούμε, να είσαστε σίγουροι! Χθες η ομάδα ήρθε ισόπαλη σε εκτός έδρας αγώνα και αυτό μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο. Και είναι «οκ» αρκεί να βλέπω προσπάθεια για το καλύτερο μέχρι το τέλος. Ισοφαρίσαμε στην τελευταία φάση και αυτό δείχνει ότι έχετε χαρακτήρα. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε».

Πηγή: sdna.gr