Μπόατενγκ: «Αν αυτό πάρει 100.000 retweets, θα πείσω τον Λεβαντόφσκι»

Ο Ζερόμ Μποατένγκ είχε διάθεση να κάνει πλάκα με έναν οπαδό της Λυών, που του ζήτησε να πείσει τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι να ενταχθεί στους Λιονέ, λέγοντάς του πως η ευχή του θα γίνει πραγματικότητα αν γίνουν 100.000 retweets.

Μπάγερν και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δεν έχουν έρθει ακόμα σε συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας τους και το μέλλον του Πολωνού στράικερ στους Βαυαρούς μοιάζει αβέβαιο.

Πρόσφατα μάλιστα η «BILD» ανέφερε ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις, ωστόσο παρατηρείται μεγάλο χάσμα, καθώς οι Βαυαροί δεν είναι διατεθειμένοι να περιμένουν την απάντηση του έμπειρου στράικερ.

Παρακολουθώντας τις εξελίξεις ένας οπαδός της Λυών, ζήτησε από τον Ζερόμ Μποατένγκ, ο οποίος ήταν συμπαίκτης με τον Λεβαντόφσκι στην Μπάγερν για επτά χρόνια, να πείσει τον Πολωνό να ενταχθεί στους Λιονέ.

Ο έμπειρος αμυντικός της γαλλικής ομάδας του απάντησε με χιούμορ, λέγοντας πως «Αν αυτό το tweet λάβει 100.000 RT (retweets), θα μιλήσω με τον Ρόμπερτ» ανέφερε αρχικά στο tweet του και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Σκέψου πως έγινε».