«Μπλόκο» του Υπουργείου Υγείας σε δύο παίκτες της Αϊντχόφεν

Πρόβλημα με δύο ποδοσφαιριστές της Αϊντχόφεν φαίνεται να προκύπτει παραμονή του αγώνα της Ομόνοιας με τους Ολλανδούς στο ΓΣΠ (29/10, 22:00).

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη λίστα παικτών που έστειλε η PSV στην ΚΟΠ και η οποία μεταβιβάστηκε στο Υπουργείο Υγείας, υπάρχει… θέμα καθώς για δύο από τους ποδοσφαιριστές που θα ήταν στην αποστολή, δεν είναι ξεκάθαρο αν έχουν αρνητικό τεστ κορωνοϊού, το οποίο απαιτείται για την είσοδό τους στο νησί μας.

Το υπουργείο ενημέρωσε την ομοσπονδία η οποία έκανε με τη σειρά της τα σχετικά διαβήματα προς την ολλανδική ομάδα και την UEFA.

Είναι άγνωστο πάντως αν οι δύο εν λόγω ποδοσφαιριστές, τα ονόματα των οποίων δεν έγιναν γνωστά, έμειναν τελικά πίσω ή αν μπήκαν στο αεροπλάνο, όπως και το αν όντως δεν έχουν αρνητικά τεστ κορωνοϊού ή απλώς λόγω παράλειψης δεν ξεκαθαρίζεται από το έγγραφο που έστειλε η PSV.

Το ζήτημα θα ξεκαθαρίσει με την άφιξη της Αϊντχόφεν στην Κύπρο κι εφόσον αποδειχθεί πως οι δύο παίκτες δεν φέρουν αποτελέσματα εξέτασης που να αποδεικνύει πως είναι αρνητικοί στον κορωνοϊό, τότε δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος στη χώρα μας.

Δείτε επίσης: Νέο κρούσμα κορωνοϊού στην Αϊντχόφεν, στην Κύπρο με τέσσερις της Jong PSV