«Μπηχτή» Έρικσεν για Τότεναμ: «Δεν είχα συνηθίσει να κερδίζω πριν έρθω στην Ίντερ»

Ο Κρίστιαν Έρικσεν πέταξε τις «μπηχτές» του προς την Τότεναμ αμέσως μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ιταλίας με την Ίντερ και τόνισε πως στον σύλλογο του Λονδίνου δεν υπήρχε νοοτροπία νικητή για να φτάσει η ομάδα σε τίτλους...

Ο Έρικσεν μπορεί πολλάκις να βρέθηκε κοντά στην πόρτα της εξόδου από τους «νερατζούρι», μπορεί η σχέση του με τον Αντόνιο Κόντε να μην είναι ιδανική και να έχει ακόμα αρκετά πράγματα να βελτιώσει για να μπορούν οι δύο άνδρες να συνεργαστούν αρμονικά, όμως, ο Δανός είναι πλέον κάτοχος μεταλλίου του πρωταθλητή της Serie A.

Αυτή η επιτυχία του έδειξε μάλλον πόσο διαφορετικά είναι τα πράγματα σε σχέση με την προηγούμενη κατάσταση που βίωνε στην αγγλική πρωτεύουσα και ανέφερε στην Gazzetta dello Sport

«Ήταν δύσκολο να κερδίζω προτού έρθω στην Ίντερ και ίσως μπορώ να πω ότι τώρα περνάω το καλύτερο διάστημα της καριέρας μου!

Όταν είχα πρωτοέρθει στην ομάδα ομολογώ πως δεν είχα αντιληφθεί πως όλη την ώρα έπρεπε ν’ ακολουθώ τις οδηγίες του Κόντε και το δικό σύστημα και τρόπο δουλειάς».