Μπεργκ: «Θα ήταν καλό να αγωνιζόμασταν την επόμενη μέρα με ΑΠΟΕΛ…καλή ομάδα η ΑΕΛ»

Δηλώσεις στην επίσημη σελίδα της Ομόνοιας παραχώρησε ο Χένινγκ Μπεργκ, ενόψει του αυριανού ντέρμπι με την ΑΕΛ.

Αναλυτικά:

Ποιες είναι οι σκέψεις του για το παιχνίδι με την ΑΕΛ:

«Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, είναι καλή ομάδα. Δεν είχαν τα αποτελέσματα που ήθελαν μέχρι τώρα στην σεζόν. Είναι ανταγωνιστική ομάδα και και απέναντι σε κάθε αντίπαλο τα παιχνίδια της είναι ισοδύναμα. Συνεπώς, γνωρίζουμε από την εμπειρία μας ότι είναι καλή ομάδα».

Ποια είναι τα κλειδιά για να έρθει η νίκη:

«Πρέπει να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε τώρα. Βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο και θέλουμε να συνεχίσουμε. Πρέπει να είμαστε δυνατοί ανασταλτικά και να βεβαιωθούμε ότι θα έχουμε καλό ρυθμό και κίνηση στο επιθετικό μας παιχνίδι».

Εξαιτίας της διακοπής με το ΑΠΟΕΛ η ομάδα μένει σε απραξία για 10 μέρες. Ποιες είναι οι σκέψεις του για το παιχνίδι αυτό και αν το γεγονός αυτό επηρέασε την ομάδα:

«Σίγουρα θα θέλαμε να παίξουμε το παιχνίδι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, αλλά όταν ήρθε η ομίχλη όλοι κατάλαβαν ότι δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε. Θα ήταν καλό να αγωνιστούμε την επόμενη μέρα, όμως ούτε αυτό ήταν πιθανό. Οπότε θα περιμένουμε να δούμε πότε θα τους αντιμετωπίσουμε. Τώρα θα έχουμε μία καλή εβδομάδα προετοιμασίας και θα προετοιμαστούμε για την ΑΕΛ».

Τα ανεπιτυχή αποτελέσματα της ΑΕΛ, η προσπάθεια για αντεπίθεση της και αν θα παίξει ρόλο στο παιχνίδι:

«Πιστεύω είναι μία καλή ομάδα. Οποιαδήποτε αποτελέσματα και να είχαν προηγουμένως, δεν παύουν να είναι μία καλοδουλεμένη ομάδα που είναι δύσκολη να αντιμετωπίσεις. Οπότε πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι.»

Για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι των πρασίνων απέναντι στον ΑΠΟΕΛ και το μήνυμά του σε αυτούς:

«Οι φίλαθλοί μας είναι κορυφαίοι, μας δίνουν πολύ μεγάλη στήριξη, μπορούμε να νιώσουμε το πάθος και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν στα παιχνίδια. Επίσης όταν ήρθαν εδώ πριν το παιχνίδι. Αυτό ήταν κάτι πολύ καλό, είναι ωραίο να βλέπεις αυτό το πάθος, τη στήριξη γιατί βοηθούν την ομάδα και τους παίκτες».