Μπεργκ: «Λυπηρό που ο κόσμος μας δεν θα έρθει στο γήπεδο…»

Στο περιοδικό της Ομόνοιας για το παιχνίδι απέναντι στην ΕΝΠ αλλά και την μετάβαση από το Γιουρόπα Λιγκ στο κυπριακό πρωτάθλημα μίλησε ο προπονητής των πρασίνων, Χένινγκ Μπεργκ.

Ο Νορβηγός κόουτς, υπογράμμισε ότι η αν η ομάδα του παρουσιαστεί όπως τα προηγούμενα ματς δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα ενώ στάθηκε ξανά στην απουσία του κόσμου από το γήπεδο.

Πως περιμένετε το παιχνίδι απέναντι στην ΕΝΠ; «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όπως είναι όλα άλλωστε. Είναι σημαντικό για εμάς να συνεχίσουμε την πορεία μας με ακόμη μια νίκη και να παραμείνουμε ψηλά στη βαθμολογία. Περιμένουμε πώς και πώς το παιχνίδι της Κυριακής».

Έχει αλλάξει φιλοσοφία η ΕΝΠ ή είναι η ίδια με την περσινή σεζόν; «Έχει κάποιους καλούς παίκτες και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί. Είναι ένας εντός έδρας παιχνίδι και με εμφανίσεις όπως στα προηγούμενα παιχνίδια μπορούμε να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς».

Πόσο εύκολη είναι η μετάβαση από τα παιχνίδια της Ευρώπης σε αυτά του πρωταθλήματος σε μικρό χρονικό διάστημα; «Είναι κάτι που πρέπει να συνηθίσουμε και να αποκτήσουμε την εμπειρία για να αγωνιζόμαστε δύο φορές σε μια εβδομάδα. Είναι καλύτερα να παίζεις παιχνίδια και η παρουσία μας στους ομίλους του Europa League μας δίνει την ευκαιρία για να μάθουμε να προσαρμοζόμαστε σε αυτά τα δεδομένα. Ανυπομονούμε για το παιχνίδι της Κυριακής με την ΕΝΠ».

Σε ακόμη ένα παιχνίδι ο κόσμος μας δεν θα βρίσκεται στο γήπεδο. Ποιο είναι το μήνυμα σας; «Είναι πραγματικά λυπηρό που ο κόσμος μας δεν θα μπορέσει να βρεθεί στο γήπεδο για να παρακολουθήσει το παιχνίδι. Το ποδόσφαιρο χωρίς φιλάθλους δεν είναι το ίδιο. Είμαστε ακόμη καλύτεροι όταν τους έχουμε στο πλευρό μας γιατί μας στηρίζουν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και βρίσκονται συνεχώς δίπλα στους ποδοσφαιριστές. Μακάρι να περάσει όλο αυτό και να επιστρέψουν σύντομα πίσω στα γήπεδα».