Μπεργκ για νεαρούς, την κατάσταση του Ατιέμγουεν και τις αναμετρήσεις με Φλόρα Ταλίν

Δηλώσεις στην κάμερα της Ομόνοιας παραχώρησε ο Χένινγκ Μπεργκ μετά το φιλικό με την Ολυμπιάς. Η παρουσία των πρασίνων, η εμφάνιση των νεαρών και όχι μόνο, καθώς και οι επικείμενες αναμετρήσεις με τη Φλόρα Ταλίν.

Αναλυτικά:

Για το φιλικό: Ήταν ένα καλό παιχνίδι προετοιμασίας για όσους αγωνίστηκαν. Ήταν μια ιδιαίτερη περίοδος προετοιμασίας και έτσι δεν μπορούσαμε να έχουμε αρκετά παιχνίδια για όλους. Τώρα είχαμε ευκαιρίες και ήταν καλό για αυτούς που έπαιξαν σήμερα.

Για την παρουσία των νεαρών: Είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν μαζί μας, ήταν καλό για αυτούς. Το παιχνίδι ήταν κυρίως για αυτούς της πρώτης ομάδας που δεν αγωνίστηκαν πολύ τελευταία. Είχαν ανάγκη από αγωνιστικά λεπτά σε παιχνίδι προετοιμασίας. Δεν αντιμετωπίσαμε την καλύτερη ομάδα του κόσμου, αλλά ήταν ανταγωνιστική, είχαν ενέργεια, ρυθμό και χρειαζόταν να ήταν έτοιμοι για να έχουν καλή παρουσία.

Για τον Ατιέμγουεν: Δεν γνωρίζουμε ακόμα αλλά ελπίζουμε να μην είναι πολύ σοβαρό. Δεν ξέρουμε, θα πρέπει σήμερα να κάνουμε περισσότερες εξετάσεις και θα δούμε περί τίνος πρόκειται.

Για τα παιχνίδια με την Φλόραν Ταλίν: Τελείωσαμε με την απογήτευση μετά την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, γνωρίζαμε εξ αρχής ότι θα ήταν ίσως η πιο δύσκολη ομάδα που θα μπορούσε να μας τύχει. Όμως ακόμη κι αν αγωνίζεσαι απέναντι σε κορυφαίες ομάδες, πάλι θέλεις να κερδίσεις και να προκριθείς. Νομίζω ήμασταν ανταγωνιστικοί και στα δύο παιχνίδια όμως είχαν αυτή την επιπλέον ποιότητα που τους έδωσε τη νίκη και στα δύο ματς. Ήταν καλύτεροι από εμάς. Περιμένουμε τα επόμενα παιχνίδι. Θα παλέψουμε για είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Η συγκέντρωση, ο ενθουσιασμός και το κίνητρο είναι εκεί και θα κάνουμε οτι μπορούμε για να προκριθούμε.