Μπεργκ ενόψει Ανόρθωσης: «Είμαι σίγουρος ότι θα το κάνουμε ξανά» – ΒΙΝΤΕΟ

Δηλώσεις στην κάμερα της Ομόνοιας ενόψει του αυριανού (29/10) μεγάλου ντέρμπι με την Ανόρθωση στο ΓΣΠ παραχώρησε ο προπονητής του τριφυλλιού Χένινγκ Μπεργκ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Tα παιχνίδια με την Ανόρθωση είναι πάντα δύσκολα. Περιμένουμε το ίδιο και αυτή τη φορά. Αγωνιζόμαστε στην έδρα μας και ανυπομονούμε για το παιχνίδι. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτελεσμα ούτε με την εμφάνισή μας για να είμαι ειλικρινής στο τελευταίο παιχνίδι. Θέλουμε να παίξουμε καλύτερα και φυσικά να έχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα».

Για το τι πρέπει να κάνει καλύτερα η Ομόνοια: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό αλλά σίγουρα υπάρχουν κάποιες ομοιότητες στον τρόπο που παίζουν οι ομάδες. Θέλουμε να βελτιώσουμε το επιθετικό μας παιχνίδι. Αμυντικά είμαστε εντάξει, αλλά επιθετικά πρέπει να παίξουμε με καλύτερο ρυθμό, με συνεργασίες, με καλύτερο τέμπο και ακρίβεια στο παιχνίδι μας. Ξέρω ότι το κάναμε προηγουμένως και είμαι σίγουρος ότι θα το κάνουμε ξανά. Συνεπώς πρέπει να προπονηθούμε μαζί και να βεβαιωθούμε ότι θα αποδώσουμε κοντά στο καλύτερο μας επίπεδο».

Για το αν θα παίξει ρόλο η βαθμολογική θέση της Ανόρθωσης: «Πιστεύω πως σε όποια βαθμολογική θέση βρίσκονται αυτές οι ομάδες το παιχνίδι θα είναι έτσι και αλλιώς δύσκολο. Τα τελευταία χρόνια η Ανόρθωση βρίσκεται στην πρώτη τετράδα, στην περσινή σεζόν κατέκτησε το κύπελλο και αγωνίζεται στην Ευρώπη όπως κι εμείς. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι δύσκολο, αλλά και ωραίο παιχνίδι».

Το μήνυμά του στον απογοητευμένο κόσμο: «Νιώθουμε το ίδιο. Είμαστε και εμείς πολύ απογοητευμένοι με το αποτέλεσμα. Είμαστε απογοητευμένοι με τον τρόπο που αγωνιστήκαμε, μπορούμε να παρουσιαστούμε καλύτεροι και βασικά θα έπρεπε να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Τώρα είναι η Ανόρθωση και έχουμε την ευκαιρία να παρουσιαστούμε καλύτεροι, να αγωνιστούμε καλύτερα και να πλησιάσουμε το καλύτερο μας επίπεδο. Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να κερδίσουμε τον αγώνα, να πλησιάσουμε στο καλύτερο μας επίπεδο και να έχουμε ένα καλό παιχνίδι. Αν οι οπαδοί μας δουν την αφοσίωση και τη νοοτροπία των ποδοσφαιριστών για να τα δώσουν όλα στον αγωνιστικό χώρο, τότε ελπίζω να συνεχίσουν να μας στηρίζουν και να βοηθούν τους παίκτες στο γήπεδο. Γιατί μας δίνουν μεγάλη βοήθεια κατά τη διάρκεια των αγώνων και στηρίζουν την ομάδα».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του: