Μπεργκ: «Δεν θέλω να λέω δικαιολογίες, πρέπει να το αποδεχτούμε»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής της Ομόνοιας Χένινγκ Μπεργκ στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την ΠΑΕΕΚ στο Μακάρειο με 1-0 που άφησε την ομάδα του εκτός εξάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλαμε, σίγουρα, ούτε και η εμφάνιση. Δεν μπορέσαμε να είμαστε κοντά στο καλύτερο μας επίπεδο. Ήταν βήμα πίσω σε σχέση με ό,τι κάναμε με Απόλλωνα και Βασιλεία. Τιμωρηθήκαμε, δεν ήταν αρκετή η εμφάνιση για να κερδίσουμε».

Για το αν υπάρχει εξήγηση για το πισωγύρισμα κι αν τον προβληματίζει το -10: «Δεν μας αρέσει να είμαστε δέκα πόντους πίσω, θα θέλαμε να είχαμε κερδίσει περισσότερα ματς. Οι παράγοντες, δεν θέλω να λέω δικαιολογίες, πρέπει να αποδεχτούμε ότι δεν ήμασταν αρκετά καλοί και πρέπει να παίζουμε καλύτερα. Αυτό είναι».

Πού οφείλεται ότι στο β’ μέρος δεν έφτιαξε τις ευκαιρίες που έπρεπε: «Όπως είπα δεν θέλω να λέω δικαιολογίες. Δεν ήμασταν αρκετά καλοί, δεν φτιάξαμε ευκαιρίες, δεν σκοράραμε, δεν βάλαμε την πίεση που ήθελα. Πρέπει να το βελτιώσουμε για τα επόμενα παιχνίδια».

«Αλλάξαμε τον σχηματισμό σε κάποιους αγώνες, σήμερα τον αλλάξαμε κατά τη διάρκεια, σε δυο-τρεις περιπτώσεις.  Κάποτε αλλάζουμε παίκτες και κάποτε σχηματισμό».