Μπεργκ: «Δεν προπονηθήκαμε πολύ με αυτούς τους παίκτες – Τώρα ΑΠΟΕΛ»

Ενθουσιασμένος για την εμφάνιση Ομόνοιας στον ισόπαλο αγώνα με τη Καραμπάχ ήταν ο προπονητής των πρασίνων, Χένινγκ Μπεργκ, στις δηλώσεις του στη Cytavision μετά το τέλος της αναμέτρησης.

«Ήμασταν επικίνδυνοι, παίξαμε πολύ καλά. Δεν προπονηθήκαμε πολύ με αυτούς τους παίκτες. Ήταν μία συμπαγής εμφάνιση. Ο Λανγκ ήταν κορυφαίος. Ο Ασημένος και ο Χαραλάμπους τα πήγαν πολύ καλά. Όλοι έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Ήταν πολύ καλό το αποτέλεσμα και νιώθουμε καλά. Οι παίκτες που δεν έπαιξαν αρχίζουν προετοιμασία για το επόμενο ματς» ανάφερε αρχικά.

Για το γεγονός ότι μπορούσαν οι πράσινοι και για νίκη, είπε: «Μπήκαμε μπροστά όμως ήταν απογοητευτικό το ότι δεχθήκαμε το γκολ. Μετά την αποβολή ήταν δύσκολο. Ήταν από την αρχή δύσκολο και έγινε ακόμη περισσότερο. Έδειξαν όλοι αφοσίωση και ήταν ένα πολύ καλό μάθημα για τους νεαρούς. Γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι. Ακόμα κι όταν δεν παίρνουμε καλά αποτελέσματα προσπαθούμε για την καλή εμφάνιση».

Για τον επόμενο αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ: «Η προετοιμασία αρχίζει τώρα. Τώρα σκεφτόμαστε αυτό το παιχνίδι. Θα προπονηθούμε για να είμαστε έτοιμοι».