Μπεργκ: «Αυτή ήταν η απογοήτευση – Θα προσπαθήσουμε να βρούμε την ισορροπία»

Την άποψη πως, παρότι δεν έφτιαξε πολλές ευκαιρίες, η ομάδα του θα έπρεπε με αυτές που έφτιαξε να κερδίσει το παιχνίδι, εξέφρασε ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, μετά τον αγώνα με την Ένωση στο ΓΣΠ (0-0), με τον Νορβηγό τεχνικό να κάνει αναφορά στο ροτέισιον που κάνει μετά τους ευρωπαϊκούς αγώνες, ενώ έδωσε τα εύσημα στον Παναγιώτου για την εμφάνισή του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν είμαστε χαρούμενοι με το αποτέλεσμα, έπρεπε να κερδίσουμε το παιχνίδι με τις ευκαιρίες που είχαμε και με βάση το τι έκανε ο αντίπαλος. Είχαμε πολύ καλό έλεγχο ανασταλτικά, ο Κούσουλος και ο Παναγιώτου ήταν εξαιρετικοί, η άμυνά μας ήταν τοπ. Επιθετικά είχαμε την μπάλα, δεν φτιάξαμε τόσες πολλές ευκαιρίες και δεν σκοράραμε, αυτή ήταν η απογοήτευση. Κάναμε πολλές αλλαγές στην ομάδα όμως αχίσαμε το παιχνίδι με αρκετή ποιότητα και ταλαντούχουτς παίκτες. Είναι κι αυτά στη διαδικασία ανάπτυξης της ομάδας. Όμως σκοπός μας ήταν η νίκη και δεν καταφέραμε να την πετύχουμε.

Όσον αφορά το αν θα γίνει το ίδιο ροτέισιον στα επόμενα, θα το δούμε αναλόγως. Δεν πιστεύω ότι θα ήταν καλό να έπαιζαν οι ίδιοι. Την επόμενη εβδομάδα παίζουμε με τον Ολυμπιακό μετά το Europa League, θα δούμε πώς θα πράξουμε εκεί. Όμως δεν μπορούμε να παίζουμε με τους ίδιους δύο παιχνίδια κάθε εβδομάδα. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε την ισορροπία. Συμφωνώ πως στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, στο πρώτο ήμασταν πιο αργοί, δεν είχαμε τον ρυθμό και τη σκέψη που ήθελα και γι’ αυτό είμαι απογοητευμένος, είχαμε κατοχή αλλά δεν μπορούσαμε να συνδυασούμε σωστά. Οι αλλαγές μας βοήθησαν, είχαμε τις μεγαλύτερες ευκιαρίες, δεν ήτα νπολλές αλλά μπορούσαμε να σκοράρουμε καιθα ήταν σπουδαίο αν τα καταφέρναμε σε μια μέρα που δεν ήμασταν τόσο καλοί.

Είχαμε την ομάδα που ήταν ικανή να σκοράρει και να νικήσει. Ο Παναγιώτου έπαιξε σαν βετεράνος, διάβαζε το παιχνίδι σωστά, οι αποφάσεις του για τα τάκλιν ήταν πολύ σωστές και η ποιότητά του με την μπάλα ήταν τοπ, όπως και ο Κούσουλος. Τα κατάφεραν πάρα πολύ καλά. Πολύ καλός ήταν και ο Κίκο. Κάποιοι δεν ήταν και τόσο καλοί αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο, κάποιες φορές είσαι καλός άλλες φορές όχι, μας έλειπε αυτό το κλικ για να πετυχαίναμε το γκολ».