Μπεργκ: «Αν κοιτάξεις το μπάτζετ θα το διαπιστώσεις…»

Στην ποιότητα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στάθηκε ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, μετά τον αποκλεισμό από τους Κροάτες. Ο Νορβηγός προπονητής των πρασίνων μίλησε και για τους οπαδούς των πρασίνων, αλλά και τη συνέχεια στο Europa League απέναντι στη Φλόρα Ταλίν.

Για το παιχνίδι: «Κάναμε μία καλή προσπάθεια, ήμασταν ανταγωνιστικοί απέναντι σε μία δυνατή ομάδα. Είχαμε τις ευκαιρίες μας. Για να κερδίσουμε τη Ντιναμό, έπρεπε να ήμασταν τέλειοι, αλλά δεν ήμασταν. Οι παίκτες πάλεψαν, μείναμε μέσα στο παιχνίδι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ είναι, υπό κανονικές συνθήκες, καλύτερη ομάδα».

Για την προσπάθεια που καταβλήθηκε: «Οι δυνάμεις ήταν εκεί. Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ άλλαξε τακτική στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν ανταγωνιστικοί, μας έλειπε το γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν διαφορετικά για εμάς. Για να κερδίσεις τέτοιες ομάδες θα πρέπει να είσαι φουλ 95′ λεπτά. Στο καλύτερο σου δυνατόν επίπεδο. Θα γίνουμε καλύτερη σαν ομάδα, προσπαθήσαμε να είμαστε σωστοί. Δεχθήκαμε το γκολ από στατική φάση. Είναι καλή ομάδα. Αν κοιτάξεις το μπάτζετ θα το διαπιστώσεις. Πρώτο παιχνίδι πέρσι ήταν με Αραράτ, φέτος με τη Ντιναμό».

Για τους οπαδούς: «Έχουμε πάρα πολύ καλούς οπαδούς, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα έδειξαν την εκτίμηση τους. Ήταν ωραία που τους είδαμε ξανά στο γήπεδο. Έδειξαν την εκτίμηση τους για την προσπάθεια, χάσαμε από μία καλύτερη ομάδα. Έδειξε την ποιότητα της η Ντιναμό. Έχουμε φανταστικούς οπαδούς».

Για το παιχνίδι με τη Φλόρα: «Δεν είδα ακόμα τη Φλόρα. Τώρα πρέπει να τους δούμε. Είχαν δύο κλειστά παιχνίδια με τη Λέγκια. Περιμένουμε δύσκολα παιχνίδια, δεν είναι στο επίπεδο της Ντιναμό όμως σίγουρα είναι καλή ομάδα. Τώρα θα προπονηθούμε με όλους τους παίκτες μας. Αυτά τα παιχνίδια με την Ντιναμό ήταν πολύ καλά για τους παίκτες μας. Θα γινόμαστε σίγουρα καλύτεροι. Τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε για τα επόμενα παιχνίδια. Είναι μεγάλα παιχνίδια για τα προκριματικά του Europa League. Δεν έχει συχνά την ευκαιρία η Oμόνοια να παίζει έτσι παιχνίδια. Πέρσι προχωρήσαμε θέλουμε να το κάνουμε και φέτος».

Για τον Ατιεμουέν:«Θα έχουμε και τον Ιγιάγι, παίζει στα άκρα έχει ταχύτητα, θα είναι διαθέσιμος και περιμένουμε περισσότερη ποιότητα στο επιθετικό μας παιχνίδι. Ήταν καλός στις προπονήσεις. Είναι μαζί μας μία εβδομάδα και είναι καλά».