Μπέρδεμα στην Ανόρθωση, ο Μανιάς υπέγραψε στον Βόλο

Μπέρδεμα προκύπτει στην Ανόρθωση με την απόκτηση του Μιχάλη Μανιά. Όπως αναφέρει η βολιώτικη ιστοσελίδας (Volosday.gr), ο Ελλαδίτης επιθετικός συμφώνησε και υπέγραψε με τον Βόλο προτού συμφωνήσει με την «Μεγάλη Κυρία».

Στο εν λόγω ρεπορτάζ τονίζεται ότι ο Μανιάς ενημέρωσε τους ανθρώπους του Βόλου μετά που υπέγραψε το συμβόλαιο του ότι μετάνιωσε και ενημέρωσε ότι δέχθηκε καλύτερη πρόταση από την Ανόρθωση.

Η διοίκηση του Βόλου μοιάζει διατεθειμένη να φθάσει την υπόθεση στα άκρα θεωρώντας πως η συμπεριφορά του Μανιά αλλά και του μάνατζερ του Παύλου Τοπίδη κρίθηκε ως ανήθικη.

Αναλυτικά:

«Ο Βόλος βρέθηκε μία ανάσα από την απόκτηση του Μιχάλη Μανιά, ωστόσο όλα δείχνουν ότι ο 30χρονος επιθετικός δεν πρόκειται να φορέσει την «κυανέρυθρη» φανέλα. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με κυπριακά δημοσιεύματα ο Μιχάλης Μανιάς φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με την Ανόρθωση. Πριν όμως συμφωνήσει με την Ανόρθωση, ο Μιχάλης Μανιάς είχε ήδη υπογράψει συμβόλαιο με την ΠΑΕ Βόλος. Ναι καλά διαβάσατε.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Volosday.gr ο Μιχάλης Μανιάς βρέθηκε στον Βόλο την προηγούμενη Δευτέρα και αφού πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον Βόλο.

Και όπως σε όλες τις μετεγγραφές, έτσι και σε αυτή, ο ποδοσφαιριστής πήρε την συμφωνηθείσα προκαταβολή υπογράφοντας τη σχετική απόδειξη, ενώ έβγαλε και τις σχετικές φωτογραφίες. Παρόλα αυτά, ο Μανιάς λίγες ώρες αργότερα ενημέρωσε τους ανθρώπους του Βόλου ότι μετάνιωσε και δεν θέλει να προχωρήσει η μετεγγραφή του στην ομάδα της Μαγνησίας, πιθανόν διότι δέχθηκε καλύτερη πρόταση από την Ανόρθωση.

Προφανώς είχε ξεχάσει ότι είχε βάλει την υπογραφή του σε ένα συμβόλαιο με κάποια άλλη ομάδα. Όπως γίνεται αντιληπτό, η ΠΑΕ Βόλος δεν πρόκειται να αφήσει το θέμα έτσι. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη να αναθέσει την υπόθεση σε δικηγορικό γραφείο, προκειμένου να τρέξει το θέμα για να βρει το δίκιο της.

Και αν αληθεύουν οι πληροφορίες μας, η διοίκηση του Βόλου είναι αποφασισμένη να φτάσει την υπόθεση στα άκρα, διότι θεωρεί ανήθικη τόσο τη συμπεριφορά του Μιχάλη Μανιά όσο και του μάνατζερ του Παύλου Τοπίδη».