Μπέιλ: «Δεν καταλαβαίνω τις αποδοκιμασίες»

Ο Γκάρεθ Μπέιλ, είναι ένα από τα πιό… πολυσυζητημένα πρόσωπα στις τάξεις της Ρεάλ Μαδρίτης, εδώ και αρκετούς μήνες. Ο Ουαλός άσος, μίλησε για τις δυσκολίες που είχε γι΄ αυτόν η χρονιά, σε ένα βίντεο με τον youtubeur, Ερίκ Αντερς Λανγκ.

«Νομίζω ότι οι ποδοσφαιριστές έχουν πολλή πίεση σε κάθε παιχνίδι. Και αν δεν παίζουμε καλά, τότε όλα όσα κάνουμε εξετάζονται και ελέγχονται.

Υπήρχαν 80.000 άνθρωποι στο γήπεδο σφυρίζοντας, επειδή δεν είχα παίξει καλά», είπε χαρακτηριστικά ο έμπειρος μεσοεπιθετικός και πρόσθεσε: «Δεν ήταν ευχάριστο. Συνέβη πολλές φορές. Την πρώτη φορά που συνέβη αυτό, αναρωτήθηκα τι γίνεται. Εδώ οι φίλαθλοι, αποδοκιμάζουν τους παίκτες. Δεν είναι πολύ ευχάριστο. Και δεν είναι καλό για την αυτοπεποίθηση.

Δεν το καταλαβαίνω. Όταν δεν έχουμε μια καλή ημέρα στο γήπεδο, περιμένουμε να μας στηρίξουν και να μας ωθήσουν, ώστε να είμαστε καλύτεροι. Αλλά όταν σφυρίζουν, επιτυγχάνουν το ακριβώς αντίθετο. Και αυτό έχει ως συνέπεια να μας κάνει να νιώσουμε ακόμη χειρότερα. Μας κάνει να χάσουμε την αυτοπεποίθηση μας. Και παίζουμε λιγότερο καλά, γεγονός που τους θυμώνει ακόμη περισσότερο».