Μπάσκετ: Αντί να μας παρακαλούν…

Αλήθεια, ξέρει κανείς σε ποιο κανάλι προβάλλεται το νέο, αναβαθμισμένο πρωτάθλημα μπάσκετ;

Μου αρέσει το άθλημα. Μάλιστα, τους παλιούς, καλούς καιρούς πήγαινα σχεδόν σε όλα τα κλειστά της Λευκωσίας. Στον Άγιο Δομέτιο, στην Παλλουριώτισσα, στο Λευκόθεο, στον Στρόβολο. Μετά το άθλημα χάλασε, όπως όλα τα άλλα, και σταματήσαμε να το παρακολουθούμε.

Φέτος, από τη στιγμή που μάθαμε ότι έγινε αναβάθμιση και επιστροφή των θρυλικών ομάδων του Αχιλλέα και της ΕΝΑΔ, είπαμε να ψάξουμε στην τηλεόραση για να δούμε κανένα παιχνίδι. Δυστυχώς, απογοητευτήκαμε. Το πακέτο που πληρώνουμε, δεν περιλαμβάνει τους καλαθοσφαιρικούς αγώνες του κυπριακού πρωταθλήματος

. Φαίνεται ότι πρέπει να πληρώσουμε αλλά κι άλλα (!) για να παρακολουθήσουμε μπάσκετ. Φίλοι μου, με αυτό τον τρόπο δεν επιτυγχάνεται η επιστροφή του κόσμου. Αν με ρωτάτε εμένα, τώρα που είναι η αρχή της προσπάθειας για να βγάλουμε το μπάσκετ από την αφάνεια, έπρεπε οι αγώνες του να προβάλλονται από ανοιχτό κανάλι, και γιατί όχι από το ΡΙΚ 2.

Με το να βάζετε τους αγώνες σε κλειστό κανάλι, που μάλιστα δεν περιλαμβάνεται στο φθηνό πακέτο του κυπριακού ποδοσφαίρου, τίποτε δεν θα πετύχετε. Και για να λέμε τα πράγματα πιο ξεκάθαρα, αντί να μας παρακαλάτε να δούμε αγώνες για να πειστούμε για την πολυδιαφημιζόμενη αναβάθμιση, καταντήσαμε να σας παρακαλάμε για να δώσετε τους αγώνες σε όλο τον κόσμο.

Σκεφτείτε το ξανά και θα δείτε ότι κάπου έχετε λάθος…