Μπαίνει… με φόρα η ΑΕΛ

Στην ΑΕΛ έχουν θέσει τους στόχους της νέας αγωνιστικής σεζόν, οι οποίοι δεν διαφέρουν και πολύ από αυτούς της περσινής. Οι γαλαζοκίτρινοι με τον Ντούσαν Κέρκεζ στο τιμόνι της ομάδας, κατέστρωσαν μακροχρόνιο πλάνο το οποίο στο τέλος του έχει την πρωταγωνιστική πορεία. Δημιουργία βασικού κορμού, καθιέρωση στην πρώτη εξάδα και «χτύπημα» πρωταθλήματος και κυπέλλου είναι αυτό που βλέπουμε την τελευταία τριετία από την ομάδα της Λεμεσού.

Και αφού η ΑΕΛ ακολούθησε πιστά το πλάνο της, πέρσι έφτασε μια ανάσα απο το να κατακτήσει κάποιο τίτλο. Προσπάθησε, ήταν εκεί μέχρι το τέλος και έβαλε πίεση στα φαβορί του πρωταθλήματος, δείχνοντας ποιότητα και ετοιμότητα για το μεγάλο βήμα. Τώρα πια που βρήκε ξανά… τον δρόμο για το ρετιρέ, πήρε «φόρα».

«Δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι η ομάδα με τον τρόπο που συμπληρώθηκε θα είναι πάρα πολύ καλή και δυνατή για να παλέψει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου. Να δώσουμε συνέχεια στην πρωταγωνιστική πορεία», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του Θεόδωρου Αντωνίου σε ραδιοφωνικές του τοποθετήσεις.

Βήμα-βήμα στην ΑΕΛ ψάχνουν ξανά τις επιτυχίες και αυτό θέλουν να κάνουν, αρχής γενομένης από τη Δευτέρα, όπου αντιμετωπίζουν την Πάφο στο Τσίρειο (20:00).

Στο… επίκεντρο ο Τσάβες

Στην ομάδα της Λεμεσού τα βλέμματα είναι στραμμένα προς τον Τσάβες. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής θεωρείται πολύ αξιόλογη επιλογή για τον Κέρκεζ, ο οποίος τον περιμένει πως και πως. Ο Τσάβες είναι ο μοναδικός που παραμένει εκτός λόγω της μεγάλης αποχής και χρειάζεται ακόμη χρόνο ώστε να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο. «Σε περίπου 3-4 εβδομάδες, αν συνεχίσει έτσι στην προπόνηση θα είμαστε σε θέση να τον δούμε όπως πρέπει να είναι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο γενικός διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΛ.