Μπάγερν: Σε καραντίνα και οι πέντε ανεμβολίαστοι ποδοσφαιριστές της

Σε καραντίνα τέθηκαν μαζί με τον Τζόσουα Κίμιχ και οι Σερτζ Γκνάμπρι, Τζαμάλ Μουσιάλα, Τσούπο Μότινγκ και Μίκαελ Κουισάνς, μιας και ήρθαν σε επαφή με άτομο της ομάδας που έχει προσβληθεί από κορονοϊό.

Ασταμάτητα φαίνεται ότι είναι τα προβλήματα για την Μπάγερν Μονάχου το τελευταίο διάστημα. Πριν από μερικές ημέρες ο ανεμβολίαστος Τζόσουα Κίμιχ ήρθε σε επαφή με άτομο που διαγνώστηκε θετικό στον κορονοϊό κι έτσι τέθηκε σε καραντίνα.

Την Κυριακή (21/11) η Μπάγερν με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι και οι υπόλοιπες τέσσερις ανεμβολίαστοι ποδοσφαιριστές Σερτζ Γκνάμπρι, Τζαμάλ Μουσιάλα, Τσούπο Μότινγκ και Μίκαελ Κουισάνς τέθηκαν σε καραντίνα μετά από επαφή που είχαν με άτομο της ομάδας που προβλήθηκε από Covid.

Oι πέντε ποδοσφαιριστές των Βαυαρών βρίσκονται στο επίκεντρο μιας συνεχιζόμενης συζήτησης σχετικά με το εάν οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές πρέπει να κάνουν το εμβόλιο, ενώ μάλιστα η διοίκηση της ομάδας σκοπεύει να προβεί σε επίσημη ενημέρωση πως όποιος ανεμβολίαστος παίκτης νοσήσει, τότε δεν θα έχει δικαίωμα πληρωμής για όσο διάστημα παραμείνει σε καραντίνα!