Μουρίνιο μετά την εξάρα από την Μπόντο: «Τουλάχιστον τώρα δεν θα μου λένε ότι δεν κάνω ροτέισιον»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο είχε έτοιμη την ατάκα μετά το βαρύ κι ασήκωτο 6-1 από τη νορβηγική Μπόντο, πετώντας το «μπαλάκι» στην ανεπαρκή ποιότητα της ομάδας που κατέβασε.

Ακόμη και μετά τη βαρύτερη ήττα της καριέρας του, κόντρα στη «σταχτοπούτα» Μπόντο, ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν ξέμεινε από επιχειρήματα για να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Η Ρόμα βυθίστηκε με 6-1 στη Νορβηγία κι ο Πορτογάλος τεχνικός τα έριξε εμμέσως πλην σαφώς στην ποιότητα που δεν είχαν οι αναπληρωματικοί που επέλεξε, για να… ικανοποιήσει το αίτημα του Τύπου που τον κατέκρινε επειδή δεν έκανε rotation!

«Η ευθύνη είναι δική μου, εγώ αποφάσισα να παίξω με αυτή την ομάδα. Ήθελα να δώσω χρόνο σε κάποιους παίκτες. Ήταν δύσκολο να παίξεις σε αυτόν τον αγωνιστικό χώρο, αλλά χάσαμε κόντρα σε μια ομάδα με περισσότερη ποιότητα.

Αν μπορούσα να παίζω πάντα με τους ίδιους παίκτες θα το έκανα. Αυτό, όμως, εμπεριέχει ρίσκο. Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στους 12-13 βασικούς ματς και τους υπόλοιπους παίκτες του ρόστερ. Δεν έχω κρύψει ποτέ ότι είμαστε μια ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων όσο αφορά το βάθος στο ρόστερ. Τουλάχιστον τώρα κανείς δεν θα μου πει ότι βάζω συνεχώς τους ίδιους παίκτες», δήλωσε χαρακτηριστικά μετά το τέλος του αγώνα.