Μουνιόθ: «Ζητούμε συγνώμη από τον κόσμο, η διοίκηση έκανε ότι μπορούσε»

Ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού Φερνάντο Μουνιόθ ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο της ομάδας.

O προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ μιλώντας μετά από την απώλεια του πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό στο olympiacossfp.gr επεσήμανε:

«Παίξαμε καλά για 1,5 σετ και είχαμε κρατήσει την τακτική μας και παίζαμε σωστά. Στο φινάλε του 2ου σετ δεν είχαμε φρεσκάδα και δεν κάναμε αυτά που είχαμε πει πριν τον αγώνα.

Δεν βρήκαμε τρόπο να επιστρέψουμε στον αγώνα και πιστεύω πως αν είχαμε καθαρό μυαλό πνευματικά η εξέλιξη του αγώνα θα ήταν διαφορετική. Είναι δεδομένο ότι οφείλουμε μια συγνώμη γιατί δεν βγάλαμε την απαιτούμενη αντίδραση μετά το 2ο σετ και δεν παίξαμε σύμφωνα με το επίπεδο της ομάδας.

Μερίδιο και ευθύνη για την εικόνα αυτή έχει και η περίοδος που περάσαμε, με την πανδημία του κορονοϊού, η οποία μας επηρέασε όπως και ορισμένα αγωνιστικά προβλήματα με ορισμένους παίκτες τα οποία δεν θέλαμε να βγάλουμε προς τα έξω.

Όμως τα παραπάνω, δεν αποτελούν δικαιολογίες, η διοίκηση μέχρι σήμερα έκανε ό,τι μπορούσε για να φτάσουμε στους τελικούς στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Μια συγνώμη στον κόσμο του Ολυμπιακού που ήθελε τόσο πολύ το πρωτάθλημα και δεν μπορέσαμε να του δώσουμε αυτή την ικανοποίηση».