«Μου φαίνεται παράξενο – Συγχαρητήρια στην Ομόνοια, το ήθελε περισσότερο και μέσα κι έξω από το γήπεδο»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Τιμούρ Κετσπάγια μετά την εκτός έδρας νίκη της Ανόρθωσης επί της ΑΕΛ που ήταν το πρώτο τρίποντο για την «Κυρία» στα πλέι οφ.

Αναλυτικά όσα είπε…

«Συγχαρητήρια στην Ομόνοια που κατέκτησε το πρωτάθλημα. Η ομάδα έδειξε ότι και μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά κι έξω το ήθελε περισσότερο από τις άλλες ομάδες.

Παίξαμε ένα παιχνίδι σήμερα αδιάφορο διότι βαθμολογικά είμαστε εκεί που είμαστε, μας περιμένει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, ο τελικός κυπέλλου, να προετοιμαστούμε για να κερδίσουμε έναν τίτλο, πιστεύουμε ότι αυτά τα δύο χρόνια η Ανόρθωση δικαιούται έναν τίτλο. Δεν θα είναι εύκολο, ξέρουμε ποια ομάδα αντιμετωπίζουμε, είναι σε καλή κατάσταση. Ελπίζω ότι μετά από πολλά χρόνια να καταφέρει η ομάδα να πάρει τίτλο, διότι η Ανόρθωση είναι μεγάλη ομάδα και 13 χρόνια χωρίς να κερδίσει τίποτα είναι πολλά.

Για το σημερινό παιχνίδι είπαμε, αδιάφορο, αλλά έγινε καλό παιχνίδι, προσπάθησαν και οι δύο ομάδες, είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε, πρώτη φορά στα πλέι οφ, φαίνεται λίγο παράξενο. Πιστεύω αξίζαμε πολύ περισσότερα σε αυτά τα παιχνίδια αλλά έτσι είναι τα πράγματα. Εκεί που ξεκινήασμε τα πλέι οφ εκεί θα τερματίσουμε γι΄ αυτό και το τελευταίο παιχνίδι δεν θα έχει ενδιαφέρον».