«Μου χρωστά λεφτά ο ΑΠΟΕΛ, για μένα είναι πολλά!»

Αποκαλυπτικός ο Νορβηγός τεχνικός...

Για το πέρασμα του από την Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ μίλησε μεταξύ άλλων στα ΜΜΕ της Νορβηγίας και στην ιστοσελίδα «www.dagbladet.no», ο Κόρε Ινγκεμπρίτσεν.

Ο πρώην τεχνικός των γαλαζοκίτρινων αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με άτομο από τον ΑΠΟΕΛ για τα λεφτά που του χρωστάνε τονίζοντας πως ο ίδιος τα θεωρεί πολλά, ενώ οι γαλαζοκίτρινοι όχι.

Για τη συνεργασία του με τον ΑΠΟΕΛ: «Δεν μαθαίνεις πολλά από μια τέτοια μικρή χρονική διάρκεια συνεργασίας. Αλλά αυτό που έχω μάθει σε αρκετές ομάδες που δούλεψα είναι ότι όταν οι διοικήσεις έχουν αποφασίσει να απολύσουν τον προπονητή, η γνώμη του προπονητή δεν αξίζει. Αυτό είναι το επάγγελμα».

Στη συνέχεια τόνισε: «Κανείς δεν μου έχει μιλήσει από τότε που απολύθηκα. Ήμασταν δέκα βαθμούς πίσω από τον Χένινγκ Μπεργκ και την Ομόνοια, όταν πήγα και όταν απολύθηκα ήμασταν μόλις δύο βαθμούς πίσω, οπότε δεν καταλαβαίνω αυτή την απόφαση».

Μετά από σχετική ερώτηση εάν του οφείλονται ακόμη χρήματα από τους «γαλαζοκίτρινους», καθώς είχε υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2021, είπε: «Είμαι σε επαφή με κάποιον που δουλεύει εκεί για να επιλυθεί το θέμα. Για μένα, είναι πολλά χρήματα, αλλά όχι γι’ αυτούς, νομίζω ότι θα πρέπει απλά να τελειώσει αυτό το πράγμα και να προχωρήσουμε».

Για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του υπογράμμισε: «Χρειαζόμουν πραγματικά το χρόνο που είχα, μετά τη αποχώρησή μου από την Κύπρο. Έπρεπε να ηρεμήσω, να σκεφτώ και να είμαι με την οικογένειά μου»