«Μονόδρομος για ΑΠΟΕΛ – Βλέποντας κάποιος την 11άδα θα κάνει σκέψεις, αλλά… »

Δηλώσεις στην κάμερα της Cablenet παραχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου πριν από την έναρξη του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ για τη β’ φάση του κυπέλλου.

Ανάμεσα σε άλλα, ανέφερε…

«Τα κίνητρα είναι τα ίδια, μια πρόκριση στο κύπελλο. Ξέρουμε ότι για τον ΑΠΟΕΛ είναι μονόδρομος όμως και για εμάς δεν υπάρχει καμία υποτίμηση του στόχου που είναι η πρόκριση.

Βλέποντας κάποιος την ενδεκάδα κάποιος θα κάνει σκέψεις πως ο Απόλλωνας αφήνει στην άκρη το κύπελλο όμως δεν είναι έτσι, είχαμε κάποιες αναγκαστικές αλλαγές. Έγιναν και κάποιες μετρήσεις που έδειξαν ότι κάποιοι παίκτες χρειάζονταν ξεκούραση.

Θεωρώ ότι αυτός που θα βρεθεί στη μέρα του, γιατί είναι και παιχνίδι χωρίς επιστροφή, παίζεις και με τον χρόνο, είναι μονό παιχνίδι, θα ΄ναι πανομοιότυπο με τα προκριματικά του Europa League, θυμάστε με τη Λεχ Πόζναν, ήμασταν πολύ καλοί μέχρι το 40′ και έληξε 5-0».

Για τον Μπίσεσβαρ: «Δεν παρασυρόμαστε, πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι. Είναι σίγουρα πολύ καλός παίκτης o Μπίσεσβαρ και γι΄ αυτόν τον επιλέξαμε όμως η ομάδα δεν είναι ένας παίκτης. Είναι ομαδικό άθλημα το ποδόσφαιρο. Μέχρι την Παρασκευή θα δούμε για αριστερό μπακ». 

Για τον Μαλεκκίδη: «Δεν υπάρχει καμία ειλημμένη απόφαση. Σίγουρα αυξήθηκαν οι πιθανότητες από την αποχώρηση του Σάλαϊ γιατί θέλουμε επιλογή στην άμυνα όμως είναι καθαρά επιλογή του κ. Πετράκη. Αν βρει κάποιον που έχει την εμπειρία να προσφέρει θα προχωρήσουμε. Αν θεωρεί ότι ο Μαλεκκίδης μπορεί να δώσει τις λύσεις και σε διαφορετικές θέσεις τότε θα είναι αυτός. Προέχει η απόκτηση αριστερού μπακ κι από εκεί και πέρα τα πάντα είναι ρευστά».