Μόνο ο Τορναρίτης μιλά σωστά και σταράτα

Σε αυτόν τον τόπο, στον χώρο του ποδοσφαίρου, έχω την εντύπωση ότι πλέον μόνο ο Χριστόφορος Τορναρίτης μιλά σωστά και τα λέει σταράτα χωρίς να φοβάται, είτε για την ΚΟΠ, είτε για τους παράγοντες των άλλων ομάδων ή και για τους διαιτητές.

Σε πρόσφατο σημείωμα στα ΜΚΔ, αμέσως μετά το 2-2 με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο, ο κ. Τορναρίτης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Πότε θα φωτίσει ο Θεός το ποδόσφαιρο να μείνει μακριά από την πολιτική και τα κόμματα; Πότε θα καταλάβετε πως είμαστε όλοι ένας λαός κάτω από τον ίδιο ήλιο με τα ίδια προβλήματα και με έναν κατακτητή τόσο κοντά μας που χαίρεται όταν μας βλέπει διχασμένους και σε αυτό το χάλι;».

Συνεχίζοντας ο Χριστόφορος Τορναρίτης, στρέφεται προς τις αντίπαλες ομάδες και γράφει: «Εχθροί (αντίπαλοι) στο γήπεδο, αδέλφια στη ζωή! Να το μεταφέρετε στα παιδιά σας, φτάνει πια, έλεος! Ας αποφασίσουμε από τώρα και στο εξής να κερδίζει η καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο και ποτέ στις διασυνδέσεις».

Λέει κι άλλα πολλά ο ηγέτης του Ολυμπιακού τα οποία έχουν να κάνουν με την αγάπη και τη συμπόνοια.

Έχω την εντύπωση ότι ο Χριστόφορος Τορναρίτης δεν είναι το «αππωμένο» παιδί που γνωρίσαμε πριν από αρκετά χρόνια στον Ολυμπιακό.

Είναι πλέον ένας ώριμος παράγοντας, που σέβεται το ποδόσφαιρο. Πάνω απ όλα, όμως, δείχνει ότι είναι Άνθρωπος, από τους λίγους σε αυτό τον τόπο…