«Μόνο ντροπή – Δεν θα σχολιάσω τις δηλώσεις Σωφρόνη»

Για την ήττα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό και τις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της ομάδας, Σωφρόνης Αυγουστή, σχετικά με το μέλλον του, μίλησε στον Super Sport FM ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας της Λάρνακας, Κυριάκος Δημητρίου.

Για το χθεσινό ματς: «Ένα παιχνίδι με την χειρότερη εξέλιξη. Είχα πει ότι για εμάς είναι πλέον μία σκληρή πραγματικότητα και πλέον έχουν γίνει χειρότερα τα πράγματα. Για το ματς, αντιλαμβάνεται κανείς ότι ήταν απογοητευτικό για εμάς, είχαμε το κίνητρο αλλά δεν το δικαιολογήσαμε, χάσαμε δίκαια, μπράβο στον Ολυμπιακό που μας κέρδισε. Το πως εξελίχθηκε το ματς, θέλαμε τη νίκη αλλά φύγαμε ηττημένοι και αυτό μας προκαλεί μεγάλη απογοήτευση. Μόνο ντροπή μπορεί να αισθάνεται κάποιος για την χθεσινή μας εικόνα στο Μακάρειο».

«Ο απολογισμός είναι εκεί, είχαμε μεγάλη συνεισφορά και εμείς για την 15η θέση στην ΟΥΕΦΑ, σίγουρα η φετινή χρονιά όπως είπε και ο Τρισκόφσκι θες, ότι ο τρόπος με τον οποίο τελειώνουμε την σεζόν σίγουρα πρέπει να αποτελέσει ένα μάθημα για να μην επαναλάβουμε ξανά κάτι τέτοιο. Πρέπει να δουλέψουμε και να επανέλθουμε στον σωστό δρόμο. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την πορεία μας στο πρωτάθλημα φέτος. Είμαστε εκτός κυπέλλου, εκτός Ευρώπης οπότε δεν μπορούμε να κρατήσουμε και πολλά στον απολογισμό μας για την φετινή χρονιά».

Για την δήλωση του κόουτς χθες: «Ήταν σε ερώτηση για την επόμενη σεζόν, δεν θα σχολιάσω τις δηλώσεις του Σωφρόνη αλλά θα πω ότι έχουμε τον τεχνικό μας διευθυντή ο οποίος θα αποφασίσει αυτά που πρέπει».

Για το επόμενο ματς με Απόλλωνα: «Έχουμε την επιστροφή Χέιτλι από τιμωρία και θα δούμε αύριο στην προπόνηση για Χάουγκεν και Σουντερτεν, για τους υπόλοιπους αναμένουμε αύριο για να ξεκαθαρίσει το τοπίο».