Μόνο μια φάση ανέλυσε ο Σκαπούλλης από το ΑΠΟΕΛ-Εθνικός

Από τον ΑΠΟΕΛ και μάλιστα μέσω του Πρόδρομου Πετρίδη (ΕΔΩ οι δηλώσεις του) εκφράστηκαν πολύ έντονα παράπονα για τη διαιτησία -και- του αγώνα με τον Εθνικό, με τον πρόεδρο των γαλαζοκιτρίνων να κάνει μάλιστα λόγο για τεράστια λάθη στο πρώτο ημίχρονο.

Παρ’ όλα αυτά, ο Χριστάκης Σκαπούλλης στην εκπομπή «Γκολ και Θέαμα» του ΡΙΚ ανέλυσε μόλις μία φάση, κι αυτή ήταν στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα το χέρι του Σάβιτς (79′) για το οποίο δόθηκε πέναλτι (μέσω VAR) στον Εθνικό ο οποίος είχε ισοφαρίσει σε 1-1. Δεν έγινε αναφορά στο πέναλτι που ζήτησε ο ΑΠΟΕΛ στο 18′ για ανατροπή του Οκριασβίλι.

Διαβάστε τι είπε ο Σκαπούλλης για τη συγκεκριμένη φάση:

«Οι οδηγίες είναι οι βοηθοί διαιτητές να μην σηκώνουν σημαία σε αυτή τη φάση. Επικοινωνά με τον διαιτητή και του λέει υπάρχει χέρι. Όπως ο VARίστας. Τώρα στην ουσία. Σίγουρα υπήρξε επαφή της μπάλας με το χέρι. Σε αυτές τις περιπτώσεις το επίμαχο σημείο είναι αν το χέρι έκανε την κίνηση για την μπάλα ή αν η μπάλα βρήκε το χέρι. Το άλλο σημείο είναι ότι ο VARίστας έχει εντολή να καλεί τον διαιτητή σε εξόφθαλμη περίπτωση. Για να τον καλέσει σημαίνει έχει πειστεί πως υπάρχει χέρι. Εμείς δεν μπορούμε να πούμε ότι άδικα σφύριξε πέναλτι. Όπως μας δείχνει η κάμερα τη φάση δεν μπορούμε να πάρουμε αξιόπιστη απόφαση».