Μην κοροϊδεύετε τους εαυτούς σας…

Ένα από τα επιχειρήματα που βάζουν κάτω τα σωματεία που θέλουν αύξηση των ομάδων στην Α’ Κατηγορία είναι ότι θα ανοίξει χώρος για Κύπριους προπονητές, παίκτες, γυμναστές και γενικά για επιστημονικό και υποστηρικτικό προσωπικό. Ακούγοντας τοποθετήσεις από τους επηρεαζόμενους, κυρίως τους προπονητές, πραγματικά αναρωτιέμαι αν ζω σε άλλη χώρα ή αν απλώς είναι τόσο ευκολόπιστοι που «τρώνε» αυτά που τους «ταΐζουν» οι διοικούντες.

Κύριοι, μην κοροϊδεύετε τους εαυτούς σας. Είδαμε και στο παρελθόν πως όσα σας τάζουν τη μία μέρα, τα αναιρούν την επόμενη. Εγώ δεν λέω ότι κακώς ζητάτε περισσότερες ομάδες ώστε να σας δοθούν πιο πολλές ευκαιρίες, αλλά… αφού ξέρετε και εσείς πως αυτό δεν θα γίνει. Πάλι θα επιλεχθεί ένας «ξένος με παραστάσεις», ένας «νέος και φιλόδοξος με άλλη νοοτροπία», ένας «που ξέρει τι σημαίνει πρωταθλητισμός» και πάει λέγοντας. Στα δικά μου τα μάτια φαίνεται πως σας χρησιμοποιούν.

Απλά για να καταλάβετε, μόνο τρεις από τις δέκα ομάδες της Α’ Κατηγορίας έχουν Κύπριο τεχνικό στον πάγκο τους ενόψει της νέας χρονιάς. Ο Εθνικός (Ηλίας Χαραλάμπους) και οι νεοφώτιστες ΠΑΕΕΚ (Μάκης Σεργίδης) και Άρης (Λιάσος Λουκά). Η Δόξα είναι σε αναζήτηση προπονητή ενώ η Πάφος βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Στιβ Κωνσταντινίδη για το αν θα συνεχίσει στον πάγκο, και όλα είναι ανοιχτά.