Μίλανιτς: «Άλλαξε σχεδόν τα πάντα η αποβολή – Έτσι δεν μπορείς να κερδίσεις μια τόσο δυνατή ομάδα»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής της Πάφου, Ντάρκο Μίλανιτς, μετά την ήττα με 2-0 από τον Απόλλωνα στο Τσίρειο, όπου η ομάδα του ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο αλλά έπαιξε το δεύτερο με παίκτη περισσότερο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το πιο σημαντικό γεγονός ήταν η αποβολή επειδή άλλαξε σχεδόν τα πάντα. Στο πρώτο ημίχρονο μέχρι εκείνη τη στιγμή ελέγχαμε καλά το παιχνίδι απέναντι σε έναν επιθετικό αντίπαλο, ξέραμε ότι είχαμε ακόμη κάποια προβλήματα στις διεκδικήσεις. Είμαι χαρούμενος για το πώς χειριστήκαμε την μπάλα κάποιες στιγμές, ελέγχαμε τους χώρους μας, είχαμε καλά σουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε παίκτη λιγότερο, είπαμε στα αποδυτήρια ότι πρέπει να επιβιώσουμε στο ξεκίνημα, να μην τους αφήσουμε να σκοράρουν στην αρχή. Χάσαμε την μπάλα σε πλάγιο και δεχθήκαμε το γκολ, έξι με τρεις αντιπάλους. Στο δεύτερο γκολ χάσαμε δύο μονομαχίες και έτσι δεν μπορείς να κερδίσεις απέναντι σε μια τόσο δυνατή ομάδα».

Για το ότι αγνοεί τη νίκη από την πρεμιέρα: «Ξεκινήσαμε καλά τη σεζόν με μεγάλη νίκη απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, μετά ήμασταν κοντά στο να κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια, κάναμε καλά παιχνίδια με ΑΕΚ εντός, Ομόνοια εκτός, με τη Δόξα φτιάξαμε τόσες ευκαιρίες. Όταν δεν κερδίζεις… μετά δεν μπορείς να είσαι συνεχώς στην καλύτερη σου φόρμα, είχαμε και κάποια προβλήματα στην ομάδα. Μπορούμε να τα καταφέρουμε, με δουλειά, οι παίκτες βελτιώνονται στις προπονήσεις, πρέπει να βρω φυσικά τους σωστούς 11 σε συγκεκριμένες στιγμές και πιστεύω μπορούμε να τα καταφέρουμε από το επόμενο παιχνίδι».