Μικραίνει το ρόστερ του ΑΠΟΕΛ, ποιοι ακολουθούν μετά τους τρεις

Από τις μέχρι στιγμής κινήσεις της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ φαίνεται ξεκάθαρα ότι το ρόστερ δεν θα φτάσει τον περσινό αριθμό που σταμάτησε στο 32.

Φέτος, μάλλον, θα πάει για 25 παίκτες, αριθμός απόλυτα λογικός για να βγει η χρονιά ή τουλάχιστον για το πρώτο μισό του πρωταθλήματος. Ήδη έχουν αποχωρήσει από το περσινό ρόστερ 11 παίκτες, ενώ έχουν ανακοινωθεί μόνο οι μεταγραφές των Ντάλσιο και Κρέσπο.

Σήμερα στην παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας (11:30) πιθανότατα να ανακοινωθούν οι Σαρφό, Μούγιανιτς (κατάλογος Β΄) και Μπέλετς, αν έληξε οριστικά το συμβόλαιό του με την προηγούμενη ομάδα.

Θέσεις που εκκρεμούν κι αναμένεται να κλείσουν από τις μεταγραφές εντός των αμέσως επόμενων 24ώρων και παράλληλα με τη μετάβαση στη Σόφια (28/6), είναι του κεντρικού αμυντικού, του δεξιού μπακ και του αριστερού γουίνγκερ. Με αυτές τις τρεις μεταγραφές κλείνει βασικά ο κύκλος των βασικών καλοκαιρινών μεταγραφών και από εκεί και πέρα όλα θα εξαρτηθούν από την πορεία στην Ευρώπη, και ειδικότερα από το αν η ομάδα καταφέρει να περάσει στη φάση των ομίλων του Conference League.

Σημειώστε ότι στη νέα σεζόν στο ρόστερ θα βρίσκονται και παίκτες από την ακαδημία οι οποίοι και θα πάρουν περισσότερες ευκαιρίες από άλλες χρονιές.

Στο μεταξύ, μέχρι σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει και η περίπτωση του κεντρικού αμυντικού Φερνάντο Βαρέλα, ο οποίος θα πρέπει να δώσει την τελική του απάντηση προς τον ΑΠΟΕΛ. Αν η απάντηση του είναι θετική τότε μάλλον κι αυτός θα ενσωματωθεί με την αποστολή στη Βουλγαρία. Αν δώσει αρνητική απάντηση τότε οι γαλαζοκίτρινοι θα προχωρήσουν σε συνεργασία με άλλον παίκτη που βρίσκεται στη λίστα Αυγουστή κι έχει αξιολογηθεί θετικά.