Μιχαηλίδης για Ομόνοια-Μπεργκ: «Αυτό συζητείται – Εγώ τον πάω, η μόνη μου κριτική είναι…»

Την άποψη του Ανδρέα Μιχαηλίδη για την Ομόνοια, τον Χένινγκ Μπεργκ και τη διαχείριση που κάνει ο προπονητής των πρασίνων ζήτησε ο Ανδρέας Πογιατζής, που είχε τον πρόεδρο του ΚΟΑ και πρώην προπονητή καλεσμένο στην εκπομπή «Γκολ και Θέαμα» του ΡΙΚ.

Ο Μιχαηλίδης, παρότι ανέφερε πως γενικά ο Νορβηγός κόουτς κάνει πολύ καλή διαχείριση, διαφώνησε με τις δέκα αλλαγές που έκανε στο παιχνίδι με την Ένωση και πρόσθεσε πως θα έπρεπε να κάνει νωρίτερα τις αλλαγές στον αγώνα, όμως ανέφερε πως… πάει τον Μπεργκ, ενώ εξέφρασε την πίστη του για θετικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι με την PSV Αϊντχόφεν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μιχαηλίδης:

«Αυτό συζητείται, το ότι στην Ευρώπη παίζει καλύτερα από ό,τι στο πρωτάθλημα, γιατί έχει κάνει και πολύ καλά παιχνίδια στην Κύπρο. Είναι μια πολύ καλά στημένη ομάδα, ο Μπεργκ θεωρώ ότι κάνει πολύ καλή διαχείριση. Ναι, δεν του βγήκε αυτή τη φορά.

Εγώ όχι, δεν συμφωνώ με τις δέκα μαζεμένες αλλαγές. Εμπιστεύεται τα νεαρά παιδιά, είναι σωστό να τα εμπιστεύεται. Εγώ δέχομαι ότι αυτή είναι η διαχείριση που αποφάσισε να κάνει, θέλει να κτυπήσει και το παιχνίδι με την Αϊντχόφεν.

Η μόνη μου κριτική είναι ότι το παιχνίδι δεν του βγήκε στο πρώτο ημίχρονο, οι νεαροί πελαγοδρομούσαν στους πολύ μικρούς χώρους κι έπρεπε να κάνει πιο νωρίς τις αλλαγές. Μετά τις αλλαγές άνοιξε, δημιούργησε, θεωρώ πως έπρεπε να γίνουν πιο γρήγορα αφού είδε πως δεν του έβγαινε το πλάνο.

Εγώ τον πάω. Έχει τη δική του φιλοσοφία, ok έχασε δύο βαθμούς, θα δούμε στο τέλος τη σούμα.

Πιστεύω ότι η Ομόνοια θα έχει θετικό αποτέλεσμα με την Αϊντχόφεν».