Μιχαηλίδης για ΑΠΟΕΛ: «Δεν γίνεται ρε παιδί μου… – Απ’ τη μια μέρα στην άλλη από βασιλιάς κλητήρας»

Την άποψή του για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ΑΠΟΕΛ εξέφρασε ο πρόεδρος του ΚΟΑ και πρώην προπονητής Ανδρέας Μιχαηλίδης, που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Γκολ και Θέαμα» του ΡΙΚ.

Ο Μιχαηλίδης ανέφερε πως οι γαλαζοκίτρινοι έχουν καλομάθει τον κόσμο ο οποίος δεν μπορεί να αποδεχθεί τέτοιες αστοχίες, τόνισε πως Μοράις και Χατζηλούκας πρέπει να πάρουν χρόνο, ενώ είπε πως δεν γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη ο ΑΠΟΕΛ να γίνεται από βασιλιάς… κλητήρας.

Δείτε επίσης: Μιχαηλίδης σε ΑΠΟΕΛ: «Κοπιάστε!»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το ΑΠΟΕΛ δίκαια δέχεται αυτή την κριτική γιατί μας έχει καλομάθει, επειδή είναι συνεχώς ψηλά, ο μόνιμος πρωταθλητής τα τελευταία χρόνια, μας έχει καλομάθει ή… κακομάθει, οπόταν εμείς οι απλοί και ουδέτεροι φίλαθλοι δεν μπορούμε να δεχθούμε εύκολα αυτές τις αστοχίες.

Πιστεύω ότι για κάποιους ποδοσφαιριστές είναι ψυχολογικό το πρόβλημα και θα βρουν τα πόδια τους. Για κάποιους άλλους, είναι αδύνατοι ποιοτικά και θα δυσκολευτούν να βελτιωθούν πάρα πολύ. Θα δούμε τώρα με την αλλαγή, γιατί μια αλλαγή κατά κανόνα φέρνει μια ανάταση.

Μοράις και Χατζηλούκας είναι παιδιά του ΑΠΟΕΛ μεγαλωμένα εκεί στον Αρχάγγελο. Εγώ νομίζω ότι αυτά τα δύο παιδιά δικαιούνται να πάρουν κάποιον χρόνο, νομίζω θα συμφέρει και στον ΑΠΟΕΛ να τους δώσουν τον χρόνο εκεί, να δουν πώς θα λειτουργήσουν και πώς θα τους αποδεχθούν κι οι ποδοσφιαριστές γιατί κι αυτό έχει σημασία.

Από την άλλη νομίζω ότι επειδή το ΑΠΟΕΛ έχει συνηθίσει τον κόσμο του να είναι πολύ απαιτητικός, δεν γίνεται ρε παιδί μου να παρουσιάζεται με αυτή την εικόνα. Φυσικά όταν είσαι κάτω όλα πάνε ανάποδα, το ‘χε κι αυτό ο Ουζουνίδης.

Καταρχάς νομίζω ότι τα δύο παιδιά θα κάνουν αλλαγές, να ανεβάσουν τους παίκτες κι επειδή θα έχουν φάει πολλή κατσάδα αυτοί οι παίκτες τώρα θα είναι η ώρα να τους ανεβάσουν ψυχολογικά αν θέλουν να φέρουν αποτέλεσμα.

Δικαιολογημένα δέχεται κριτική ο πρόεδρος, όμως με τις επιτυχίες που έχει φέρει στον ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να κάνει καμιά εικοσαριά χρόνια να αποσβένει. Το λέω υπερβολικά… αλλά ε όχι ρε παιδί μου από τη μια μέρα στην άλλη από βασιλιάς, κλητήρας».