Μιχαηλίδης για Ανόρθωση, Τιμούρ, τερματοφυλακάρα και «ε μα εντάξει ρε κουμπάρε, κλείσ’ το το μαυρογέριμο»

Για την Ανόρθωση, τον Τιμούρ Κετσπάγια και τις ιδιαίτερες συνεντεύξεις Τύπου του, το περιστατικό με τον Οκριασβίλι και όχι μόνο κλήθηκε να μιλήσει ο πρόεδρος του ΚΟΑ και πρώην προπονητής Ανδρέας Μιχαηλίδης, που ήταν καλεσμένος του Ανδρέα Πογιατζή στην εκπομπή «Γκολ και Θέαμα» του ΡΙΚ.

Διαβάστε όσα είπε για την «Κυρία»:

«Εντάξει, ο Τιμούρ δεν μίλησε σε δύο περιπτώσεις, γιατί είχε κάτι στο μυαλό του. Αν το κάνει κάθε φορά είναι απρεπής συμπεριφορά. Το έκανε δυο φορές, νομίζω κάτι είχε στο μυαλό του, ήθελε να στείλει ένα μήνυμα ασχέτως αν δεχόταν πρόστιμο.

Με τον Οκριασβίλι δόθηκε μεγάλη προβολή γιατί ήταν όλες οι κάμερες εκεί. Θα μπορούσε να γίνει στο αποδυτήριο.

Αλλά χρειάζεται ρε παιδί μου να υπάρχει μικρόφωνο στη μέση εκεί των προπονητών και να ακούμε στο σπίτι κάθε κουβέντα τους; Ε μα εντάξει ρε κουμπάρε, κλείσ’ το μικρόφωνο το μαυρογέριμο. Δηλαδή πρέπει να πω «εεεεε Πογιατζή» (σ.σ. φωναχτά) και να το ακούει η γυναίκα μου στον Σαϊττά;

Η Ανόρθωση είναι μεγάλη ομάδα κι επειδή μια ομάδα ξεκινά από το Νο1, έχει μια τερματοφυλακάρα… Αλλά είναι γεμάτη ομάδα. Αν οι παίκτες δεθούν λίγο περισσότερο σαν ομάδα, ο Τιμούρ ξέρει τη δουλειά του… Ο Κβιλιτάια, παναγία μου! Σωστά είπες ότι η Ανόρθωση θα είναι εκεί μέχρι το τέλος».