Μια… ενδεκάδα και φτάνει

Στη Νέα Σαλαμίνα δεν υπάρχει πρόθεση για κάλυψη και των 15 θέσεων για ξένους και κοινοτικούς, σύμφωνα με δημόσιες τοποθετήσεις ανθρώπων της ομάδας. «Δεν μπορούμε να καλύψουμε οικονομικά την κατάσταση αυτή», ήταν η χαρακτηριστική δήλωση (στον ΣΠΟΡ FΜ) του εκπροσώπου Τύπου της ομάδας της Αμμοχώστου Δημήτρη Λάζου.

Από το περσινό ρόστερ μόνο δύο, οι Βεσελόφσκι και Μπαραβίκας, ανανέωσαν και θα βρίσκονται στην ομάδα της Αμμοχώστου και τη νέα χρονιά.

Από εκεί και πέρα, ήδη οι ερυθρόλευκοι έχουν ανακοινώσει επίσημα έξι μεταγραφές. Στην άμυνα ενισχύθηκαν με τον Τζόναθαν Ερίς και τον Μπρένο Λοράν, στη μεσαία γραμμή με τον Βινίσιους και στην επίθεση με τους Ντανίλο Ολιβέιρα, Βενσάν Κρεάν και Νίκο Βαρέλα.

Με δεδομένο ότι οι υπόλοιπες μεταγραφές που υπολείπονται για τη συμπλήρωση των κενών στο ρόστερ δεν ξεπερνούν τις τρεις, άντε τέσσερις, είναι ξεκάθαρο ότι οι ξένοι/κοινοτικοί ίσως και να μην ξεπεράσουν την… 11άδα.

Πρόθεση είναι να ενισχυθούν με έναν αμυντικό χαφ και έναν ακραίο επιθετικό, ενώ ανοιχτό παραμένει το θέμα με τον 31χρονο Ελλαδίτη αμυντικό Θοδωρή Μπέριο, ο οποίος εξετάζεται από τους αρμοδίους του προγραμματισμού.