«Μια από τα ίδια. Για αυτό βρισκόμαστε εδώ – Αλλαγές σε όλες τις θέσεις»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Σάββας Πουρσαϊτίδης μετά την εντός έδρας των γαλαζοκιτρίνων από την Πάφο με 1-0.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Για ένα ακόμη παιχνίδι μία από τα ίδια. Κατοχή, κατοχή, 70%, 80%, 60% ανούσια, με λίγες προϋποθέσεις. Δυστυχώς μας λείπει η ποιότητα να τελειώνουμε φάσεις, για αυτό βρισκόματε εδώ. Όταν δεν έχεις το γκολ είτε χάνεις είτε δεν κερδίζεις. Δεν είναι κρυφό, έχουμε θέμα. Φτάνουμε μέχρι το 1/3 της επίθεσης αλλά από εκεί και πέρα δεν είμαστε ιδιαίτερα επικίνδυνοι. Κάποια πράγματα είναι αυτονόητα, πρέπει να κάνουμε υπομονή να τελειώσει η καταστροφική χρονιά, χρειαζόμστε αλλαγές σε όλες τις θέσεις, στο αγωνιστικό κομμάτι για να μην παρεξηγηθώ. Στα επόμενα παιχνίδια να παίξουμε λίγο για αυτή την ομάδα. Ίσως να κάνουμε κάποιες αλλαγές με κάποια παιδιά που ίσως βάλουν περισσότερο πάθος».

Αν ενημέρωσε τους παίκτες που δεν υπολογίζονται: «Όχι βέβαια, πώς θα μπορούσα να το κάνω αυτό και να ζητούσα σήμερα να παίξουν για την ομάδα; Ενημέρωσα μόνο ότι τα παιχνίδια ίσως είναι για κάποιους κριτήριο να ψάξουμε την κατάσταση».

Αν θα ψάξει για επιθετική ενίσχυση: «Θα τελειώσουμε τη χρονιά και θα ψάξουμε για πολλά πράγματα».