Μια ακόμα αθλήτρια του #TowardsTokyo στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Μετά την Άντρη Χριστοφόρου και τη Μαριλένα Μακρή, η Νατάσα Λάππα γίνεται η τρίτη αθλήτρια του προγράμματος #TowardsTokyo που εξασφαλίζει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο.

Η Λάππα είναι 19 χρόνων και θα αγωνιστεί στην ιστιοπλοΐα και συγκεκριμένα στο αγώνισμα του RS:Χ. Είναι το τέταρτο μέλος της ομάδας ιστιοπλοΐας μετά τους Καριόλου, Κοντίδη και Μακρή και το 12ο μέλος της Κυπριακής Ολυμπιακής Ομάδας.

Το πρόγραμμα αθλητικής ευθύνης #TowardsTokyo δημιουργήθηκε από τον Ολυμπιονίκη Παύλο Κοντίδη το 2019 με σκοπό να υποστηρίξει ελπιδοφόρους Κύπριους αθλητές στο δρόμο προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες, καλύπτοντας ένα μέρος των αναγκών της προετοιμασίας τους, μέσα από έσοδα που προκύπτουν από την πώληση αναμνηστικών που φέρουν την υπογραφή του Παύλου Κοντίδη και πωλούνται μέσω του www.pksailingshop.com.

«Ένα παιδικό όνειρο έγινε πραγματικότητα. Πλέον μπαίνω σε μια απαιτητική περίοδο προετοιμασίας με καθημερινές προπονήσεις στο νερό και στο γυμναστήριο, αλλά και αγώνες πριν το Τόκυο. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα που βρίσκομαι στο πρόγραμμα #TowardsTokyo καθώς κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη για έναν αθλητή. Και αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία όταν προέρχεται μέσα από την πρωτοβουλία ενός άλλου αθλητή που αποτελεί και πρότυπο» δηλώνει η Νατάσα Λάππα.

Πέρα από τις Λάππα, Χριστοφόρου και Μακρή, στο πρόγραμμα μετέχουν ο ακοντιστής Πάρης Μπατζάβαλης και ο κολυμβητής Όμηρος Ζάγκας οι οποίοι θα διεκδικήσουν την πρόκριση τους επόμενους μήνες.