«Μετακομίζουν» στις Πλάτρες

Αναχωρεί για το αθλητικό κέντρο Πλατρών, τις απογευματινές ώρες, η αποστολή του Απόλλωνα.

Μετά από αρκετά χρόνια, αποφασίστηκε να μη γίνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας στο εξωτερικό, αλλά σε ορεινό θέρετρο της Κύπρου.

Ήταν μια απόφαση που έλαβαν όχι για οικονομικούς λόγους, αλλά γιατί σε χώρες όπου πήγαιναν τα τελευταία χρόνια ακόμα υπάρχουν αρκετά κρούσματα κορωνοϊού.

Στην ομάδα της Λεμεσού υπάρχουν ακόμα μερικά ανοικτά «μέτωπα» στον σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Βρίσκονται σε αναμονή της τελικής απάντησης του Σουηδού επιθετικού Ντάνιελ Λάρσον, όμως δεν σκοπεύουν προς το παρόν να δώσουν προθεσμία στον παίκτη, ελπίζοντας ότι τελικά θα πει «ναι» και η σύντροφός του για να μετακομίσουν στη Λεμεσό.

Ανά πάσα στιγμή θα προκύψουν εξελίξεις και για το… κομμάτι που αφορά τον εμβολιασμό της ομάδας, με κοινοτικούς παίκτες μέχρι 22 χρόνων (καταλόγου Β’).

Σημειώνεται πως τη Δευτέρα ολόκληρη η ομάδα του Απόλλωνα θα υποβληθεί σε τεστ για τον κορωνοϊό, μετά το θετικό δείγμα του Τζόρτζε Ντένιτς.

Δείτε επίσης:

Τι ισχύει για Ενσούε και Σελίμοβιτς…

Θετικός στον κορωνοϊό ο Ντένιτς!

Επηρεάζεται και ο Μάρκοβιτς από το θετικό δείγμα κορωνοϊού του Ντένιτς

Μονοπώλησαν οι Γάλλοι

Μονοπώλησαν στο ρεπορτάζ της ομάδας οι Νταμπό και Ντιγκινί, κατά την προχθεσινή μέρα. Ήταν κλειστοί εδώ και αρκετές εβδομάδες οι δυο Γάλλοι επιθετικοί, αλλά επισφραγίστηκε η ένταξή τους στην ομάδα.

Ήταν διαφορετικός ο τρόπος που… παρουσιάστηκαν στους φίλους της ομάδας οι δυο ποδοσφαιριστές, αφού αναρτήθηκε αρχικά βίντεο, όπου εξέφραζαν τη χαρά τους για το ότι θα ζουν πλέον στη Λεμεσό και θα εργάζονται στον Απόλλωνα. Ακολούθησαν βεβαίως οι επίσημες ανακοινώσεις για την υπογραφή συμβολαίων.

Οι Ντιγκινί και Νταμπό θα πάρουν άδεια, αλλά λογικά θα προλάβουν να πάνε για κάποιες μέρες στις Πλάτρες.