Μεταγραφική «σιγή» που δεν… αγχώνει κανένα

Ίσως αποτελεί από τις ελάχιστες ομάδες που έχουν σιγήσει για τα καλά στο μεταγραφικό μέτωπο. Η ομάδα προγραμματισμού της Ομόνοιας έτρεξε από νωρίς να κλείσει τον Μάρκο Τσέποβιτς καθώς το πρόβλημα στην επιθετική γραμμή είχε εντοπιστεί από την περίοδο αφλογιστίας Οκτωβρίου-Νοεμβρίου. Ο Σέρβος επιθετικός αποκτήθηκε και έκανε ήδη το ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα, ενώ άνοιξε ήδη λογαριασμό στον πίνακα των σκορ.

Από’ κει και πέρα… μούγκα. Το «τριφύλλι» διανύει εξαιρετική περίοδο, έχει βρει το γκολ και από τα πόδια του Ασάντε, ενώ τόσο τα αποτελέσματα όσο και οι εμφανίσεις πείθουν πως η ομάδα της πρωτεύουσας μπορεί να κάνει το βήμα για τον τίτλο. Άλλωστε βγήκε κερδισμένη από την 21η αγωνιστική καθώς πλέον βρίσκεται στο -1 από τον Απόλλωνα.

Όσον αφορά στις προσθήκες, ελάχιστοι φίλοι των πρασίνων θυμούνται πως βρισκόμαστε μεταγραφική περίοδο. Η Ομόνοια ψάχνει για τερματοφύλακα που θα εγγραφεί στον κατάλογο Β’, καθώς ο Χαράλαμπος Κυριακίδης ταλαιπωρείται από τραυματισμό, ωστόσο δεν έχει αξιολογηθεί κάποια περίπτωση θετικά. Το ίδιο ισχύει και για την θέση στο άκρο της επίθεσης.

Η ομάδα της πρωτεύουσας ξεσκονίζει βιογραφικά, ωστόσο αν δεν προκύψει περίπτωση ποδοσφαιριστή που μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά, τότε δεν θα αποκτηθεί. «Εμπιστεύομαι όλους τους παίκτες» δήλωσε ο Μπεργκ που το αποδεικνύει με κάθε τρόπο, γι’ αυτό και δεν… καίγεται για επιπλέον μεταγραφή.