Μεταγραφή εκ των έσω!

Ο Ισπανός εξτρέμ είναι κεφάλαιο για τους γαλαζοκίτρινους, με τον Κέρκεζ να πιστεύει πως μπορεί να ηγηθεί της μεσοεπιθετικής γραμμής της ομάδας του...

Στην ΑΕΛ συνεχίζουν με γοργούς ρυθμούς τον προγραμματισμό τους ενόψει της νέας σεζόν. Μετά την επέκταση της συνεργασίας με τον Μάνουελ Τόρες, στρέφουν την προσοχή τους στην απόκτηση άλλων δύο ποδοσφαιριστών (κεντρικού αμυντικού και επιθετικού).

Η συμφωνία με τον Τόρες ήταν κάτι το αναμενόμενο από τη στιγμή που ο ποδοσφαιριστής έβαλε νερό στο κρασί του και δέχθηκε τη μείωση στις αποδοχές του. Ο Ισπανός εξτρέμ είναι κεφάλαιο για τους γαλαζοκίτρινους, με τον Βόσνιο τεχνικό να πιστεύει πως μπορεί να ηγηθεί της μεσοεπιθετικής γραμμής της ομάδας του.

Η ποιότητα του Τόρες είναι αδιαμφισβήτητη, καθώς στο παρελθόν και όταν έμεινε μακριά από τραυματισμούς απέδειξε το πόσο σημαντικός μπορεί να είναι για την ΑΕΛ. Ο 29χρόνος άσος ήρθε στην ΑΕΛ τον Ιανουάριο του 2018 και έκτοτε μέτρησε 40 συμμετοχές, πέντε γκολ και τέσσερις ασίστ στις δυόμισι σεζόν που βρίσκεται στην Κύπρο.

Ξεσκονίζει τη λίστα

Όπως αναφέραμε και την προηγούμενη εβδομάδα, ο Ντούσαν Κέρκεζ δεν βιάζεται να πάρει αποφάσεις. Ξεσκονίζει καλά τη λίστα με τους υποψηφίους και θέλει να είναι σίγουρος για τις επιλογές του, καθότι μιλάμε για ποδοσφαιριστές που θα αγωνίζονται στη βασική ενδεκάδα της ΑΕΛ. Ειδικά στην περίπτωση του αμυντικού, ο τεχνικός των «Λεόντων» πρέπει να είναι απόλυτα σίγουρος. Μιλάμε ουσιαστικά για τον παίκτη που θα αντικαταστήσει το κενό που άφησε η αποχώρηση του Ντόσα Τζούνιορ, που ανέβαζε αισθητά την ποιότητα της αμυντικής γραμμής της ΑΕΛ.

Σχετικά με τους Γκοντάλ, Γκαζτανιάγα και Νιλς Τεϊσέιρα δεν υπάρχει καμία εξέλιξη. Λογικά εντός της εβδομάδας αναμένεται να υπάρχουν εξελίξεις είτε αυτές είναι θετικές είτε αρνητικές.