Μετά το πρωτάθλημα κέρδισε και – δικαστικώς – 100.000 ευρώ ο Ντιγκινί

Εν μέσω των πανηγυρισμών για το πρωτάθλημα που κέρδισε με τον Απόλλωνα ο Νικολά Ντιγκινί κέρδισε και τη δικαστική μάχη με τον Άρη Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδα sdna.gr o Γάλλος επιθετικός δικαιώθηκε και η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα πρέπει να του καταβάλει 100.000 ευρώ.

Το δημοσίευμα αναφέρει:

«Εκτός από τους ανεξόφλητους λογαριασμούς της παλιάς ΠΑΕ που ταλαιπωρούν – ανά τακτά χρονικά διαστήματα – τη νέα διοίκηση του Άρη και την καινούργια εταιρία, εσχάτως έρχεται να προστεθεί ακόμα ένα «φιρμάνι» που ωστόσο αυτή τη φορά έχει τις…ρίζες του στη νέα και όχι την παλιά ΠΑΕ στην προ – Καρυπίδη εποχή.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του  SDNA , ο Νικολά Ντιγκινί ο οποίος αγωνίστηκε για μια διετία (2018-20) στους «κίτρινους» και συνεχίζει την καριέρα του στον Απόλλωνα Λεμεσού, κέρδισε προσφυγή που κατέθεσε στη FIFA εναντίον της ομάδας της Θεσσαλονίκης και του επιδικάστηκε ένα ποσό κοντά στις 100.000 ευρώ.

Σημειωτέων πως η συγκεκριμένη υπόθεση δεν έχει καμία απολύτως σχέση και δεν επηρεάζει τον φάκελο αδειοδότησης που κατέθεσε ο Άρης, προκειμένου να συμμετάσχει στα ευρωπαϊκά Κύπελλα της νέας αγωνιστικής περιόδου, με την σχετική απόφαση να εκδίδεται από την FIFA μετά τις 31/12/2021 και να΄χει κοινοποιηθεί προς τις δύο πλευρές».