Μέσι: «Δεν με απασχολεί να είμαι ο κορυφαίος, ούτε να με χαρακτηρίζουν πρότυπο»!

Ο Λιονέλ Μέσι έπειτα και από την 7η Χρυσή Μπάλα της καριέρας του εμφανίστηκε πιο ταπεινός από ποτέ, τονίζοντας πως δεν σκέφτηκε ποτέ να μοχθήσει τόσο ώστε να γίνει ο κορυφαίος όλων!

Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του κόσμου και για το 2021 αποκαλύφθηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο France Football μετά και την κατάκτηση της πολύτιμης διάκρισης για το έτος που αποχωρεί σε λίγες μέρες.

Στη συνέντευξη αυτή, θα μπορούσε να πει κανείς πως έδειξε την τεράστια διαφορά του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αφού, τόνισε πως ουδέποτε σκέφτηκε ή έβαλε στόχο να γίνει ο καλύτερος όλων.

«Δεν σκέφτομαι ότι είμαι ο κορυφαίος στην ιστορία του ποδοσφαίρου, ούτε το επιδιώκω. Και μόνο που απλά θεωρούμαι ανάμεσα στους κορυφαίους, μου αρκεί. Είναι κάτι που δεν το φανταζόμουν ποτέ και δεν με απασχολεί να είμαι ο κορυφαίος. Δεν το ήθελα. Δεν αλλάζει κάτι στη δουλειά μου.

Δεν σκέφτομαι πως είμαι πρότυπο ούτε ότι είμαι ένας άνθρωπος που αξίζει να δίνει συμβουλές. Απλά πάλεψα για τα όνειρά μου. Έβαζα στόχο να βελτιώνομαι και κάθε χρόνο να γίνομαι καλύτερος, να πετυχαίνω νέους στόχους. Έπαιξε ρόλο και η τύχη. Ο Θεός αποφάσισε για όσα μου ήρθαν…».