«Μέσα στην Κυριακή απαντάει ο Λουτσέσκου στην Πάρμα»

Σύμφωνα με ρουμανικά δημοσιεύματα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει δεχθεί πρόταση να αναλάβει την Πάρμα και πρόκειται να απαντήσει μέχρι το απόγευμα της Κυριακής...

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου συνδέθηκε τις προηγούμενες μέρες με τον πάγκο της ΑΕΚ, αλλά σύμφωνα με ρουμανικά δημοσιεύματα είναι κοντά πλέον στο να μετακομίσει στην Ιταλία, καθώς η Πάρμα εκδήλωσε έντονα το ενδιαφέρον της και ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ πρόκειται να δώσει την απάντησή του το αργότερο μέχρι την Κυριακή (18/4) το απόγευμα.
Η Πάρμα βρίσκεται στην προτελευταία θέση της Serie A και το ενδεχόμενο να υποβιβαστεί στη Serie B είναι πολύ ορατό, γεγονός το οποίο αναμένεται να συνυπολογιστεί στην απόφαση του Λουτσέσκου.

«Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι ένα βήμα από την Πάρμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ρουμάνος τεχνικός θα απαντήσει στην πρότασή της μέχρι το απόγευμα της Κυριακής. Ο ιδιοκτήτης της Πάρμα υποσχέθηκε στον Λουτσέσκου ότι αν συμφωνήσει να πάει στη Serie B, θα κάνει ό,τι μεταγραφές ζητήσει -ακόμα και Ρουμάνους- ώστε να γυρίσει στη Serie A», αναφέρει αρχικά το δημοσίευμα της «Prosport».

Στη συνέχεια γίνεται αναφορά στη διορία που έδωσε το «αφεντικό» των «παρμέντσι» στον Ρουμάνο: «Ο Κάιλ Κράουζε, ιδιοκτήτης της Πάρμα είναι αποφασισμένος να προσλάβει τον Ραζβάν Λουτσέσκου, όμως έχει δώσει περιθώριο 24 ωρών στον Ρουμάνο για να απαντήσει στην πρότασή του. Ο Λουτσέσκου αφότου έμεινε ελεύθερος από την Αλ Χιλάλ δεν ήθελε να συμφωνήσει με κάποια ομάδα ως το καλοκαίρι, όμως τώρα τα σχέδιά του ανατράπηκαν».