Μερκής για Βέβη: «Ο πατέρας όλων, θα μείνεις στην ιστορία του Απόλλωνα»

Στον Απόλλωνα θρηνούν τον χαμό του Κρίστη Βέβη και ο Γιώργος Μερκής, που αγωνίστηκε για περισσότερο από μια δεκαετία στην ομάδα της Λεμεσού, αποχαιρετά τον εκλιπών.

Με συγκινητική του ανάρτηση στα ΜΚΔ τονίζει πως υπήρξε ο πατέρας όλων των παικτών και των προπονητών στο Κολόσσι όπου ήταν σχεδόν καθημερινά και ότι θα μείνει στην ιστορία του Απόλλωνα ως πρότυπο ανθρώπου, ενώ επίσης αναφέρει ότι τον στήριζε ακόμη κι όταν ο ίδιος έφυγε από την ομάδα.

Η ανάρτηση του Μερκή:

Σήμερα έφυγε από τη ζωή ένας σπουδαίος ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

Κύριε Κρίστη ήσουν ο πατέρας όλων των ποδοσφαιριστών και όλων των προπονητών του Απόλλωνα για πάνω από μια δεκαετία. Σχεδόν καθημερινά βρισκόσουν στο Κολόσσι για να χαιρετήσεις και να στηρίξεις όλους όσους βρίσκονταν εκεί. Με την αγνότητα στο βλέμμα σου και το χαμόγελο σου κερδίζες τους πάντες από την πρώτη στιγμή.

Είμαι ευγνώμων για την αγάπη και τη στήριξη σου όλα αυτά τα χρόνια. Ακόμη και όταν έφυγα από τον Απόλλωνα ήσουν πάντα εκεί για να με συγχαρείς σε μια επιτυχία, να μου ευχηθείς ή να με βοηθήσεις όταν ήξερες πως αντιμετώπιζα μια δυσκολία. Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια σου για την τεράστια απώλεια.

Θα λείψεις σε όλους μας το μόνο βέβαιο. Θα μείνεις την ιστορία του Απόλλωνα όχι μόνο σαν ποδοσφαιριστής αλλά και σαν πρότυπο ανθρώπου. Δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε να σε αποχαιρετήσουμε όπως σου αξίζει λόγω των μέτρων που είναι σε ισχύ. Κύριε Κριστη μου είναι σίγουρος πως σε περιμένει στον παράδεισο η αγαπημένη σου σύζυγος. RIP

 

View this post on Instagram

 

Σήμερα έφυγε από τη ζωή ένας σπουδαίος ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Κύριε Κρίστη ήσουν ο πατέρας όλων των ποδοσφαιριστών και όλων των προπονητών του Απόλλωνα για πάνω από μια δεκαετία.Σχεδόν καθημερινά βρισκόσουν στο Κολόσσι για να χαιρετήσεις και να στηρίξεις όλους όσους βρίσκονταν εκεί. Με την αγνότητα στο βλέμμα σου και το χαμόγελο σου κερδίζες τους πάντες από την πρώτη στιγμή. Είμαι ευγνώμων για την αγάπη και τη στήριξη σου όλα αυτά τα χρόνια. Ακόμη και όταν έφυγα από τον Απόλλωνα ήσουν πάντα εκεί για να με συγχαρείς σε μια επιτυχία, να μου ευχηθείς ή να με βοηθήσεις όταν ήξερες πως αντιμετώπιζα μια δυσκολία. Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια σου για την τεράστια απώλεια. Θα λείψεις σε όλους μας το μόνο βέβαιο. Θα μείνεις την ιστορία του Απόλλωνα όχι μόνο σαν ποδοσφαιριστής αλλά και σαν πρότυπο ανθρώπου. Δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε να σε αποχαιρετήσουμε όπως σου αξίζει λόγω των μέτρων που είναι σε ισχύ. Κύριε Κριστη μου είναι σίγουρος πως σε περιμένει στον παράδεισο η αγαπημένη σου σύζυγος. RIP 🙏🏻

A post shared by Giorgos Merkis Official (@merkis30) on