Μένει ένας και φεύγουν δύο για δανεικοί!

Ο Πέτρος Ψύχας μένει στο Κολόσσι καθώς εξασφάλισε διαβατήριο παραμονής μετά τις θετικές εμφανίσεις του σε μερικά φιλικά προετοιμασίας. Πριν από δύο μήνες είχε γίνει συζήτηση με την Καρμιώτισσα για να τον δώσουν δανεικό για έναν χρόνο.

Όσον αφορά τον Γιώργο Μαλεκκίδη, οριστικοποιήθηκε η απόφαση να πάει δανεικός στην ομάδα των Πολεμιδιών. Είχε ενημερωθεί μόλις έκλεισε στην ομάδα ο 23χρονος πολυθεσίτης ποδοσφαιριστής ότι θα κάνει κανονικά την προετοιμασία, αλλά θα τον δώσουν στην Καρμιώτισσα. Του λέχθηκε ότι είναι καλύτερα για τον ίδιο να πάει σε μια ομάδα που θα έχει περισσότερες ευκαιρίες συμμετοχής. Ο παίκτης δεν έφερε αντίρρηση, αν και προσπάθησε τις τελευταίες εβδομάδες να πείσει την τεχνική ηγεσία να αλλάξει γνώμη. Ιδιαίτερα στο φιλικό με την ΑΕΚ στο Τσίρειο ο Μαλεκκίδης έβγαλε μάτια, πέτυχε κι ένα ωραίο τέρμα.

Δεν θα είναι στο δυναμικό της ομάδας ούτε τη νέα σεζόν ο Ντανίλο Σπόλιαριτς. Τον ενημέρωσαν προχθές ότι υπάρχει «συνωστισμός» παικτών στη θέση του ανασταλτικού χαφ. Ο 21χρονος παίκτης μπορεί να παίξει και σε ρόλο στόπερ. Του πρότειναν να πάει κι αυτός δανεικός στην Καρμιώτισσα, αλλά τους ανέφερε ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να πάει σε ομάδα του εξωτερικού.

Κάποιες πληροφορίες λένε ότι ο μάνατζέρ του πιθανότατα θα φέρει πρόταση από ομάδα της Σλοβακίας τις επόμενες μέρες. Αν ζητήσουν τον Σπόλιαριτς από ομάδα του εξωτερικού, λογικά η διοίκηση του Απόλλωνα δεν θα προβάλει οικονομικές απαιτήσεις για να τον δώσει δανεικό.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από χθες το πρωί που γνωστοποιήθηκε ότι πάνε δανεικοί οι Μαλεκκίδης και Σπόλιαριτς, αρκετοί φίλοι της ομάδας άσκησαν κριτική τόσο στη διοίκηση όσο και στον προπονητή Σωφρόνη Αυγουστή.

Βασικό επιχείρημά τους είναι ότι δεν θα είναι έντονο το κυπριακό στοιχείο στην ομάδα, σε συνδυασμό και με την πρόθεση που υπάρχει να φέρουν τουλάχιστον δύο κοινοτικούς για τον Κατάλογο Β’. Θεωρούν ότι αυτό συμβαίνει κάθε καλοκαίρι, αφού δεν δείχνουν μεγάλη εμπιστοσύνη σε γηγενείς παίκτες, αλλά προτιμούν τους κοινοτικούς, ακόμα κι αν είναι περιορισμένων δυνατοτήτων.