Μεγάλος ο πονοκέφαλος στον Απόλλωνα

Βγαίνει προς τα έξω ότι υπάρχει περίπτωση ο Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς να φορέσει τα γάντια και να υπερασπίζεται αυτός την εστία του Απόλλωνα, στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ (19:00). Οι δικές μας πληροφορίες, λένε, ότι η πλάστιγγα των πιθανοτήτων γέρνει προς το ενδεχόμενο ο Σέρβος κίπερ να είναι στην αποστολή, αλλά όχι να συμπεριληφθεί στο αρχικό σχήμα.

Επίσης, δύσκολα θα είναι διαθέσιμος, κάποιος εκ των άλλων παικτών που ήταν παροπλισμένοι με τον Άρη. Αναφερόμαστε στους Αρνό Ντζουμ, Βουκασίν Γιοβάνοβιτς, Σάσα Μάρκοβιτς, Χρήστος Αλμπάνη και Πέτρος Ψύχα. Στην κερκίδα θα είναι ο τιμωρημένος Χάμπος Κυριάκου.

Σενάρια για την άμυνα

Ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ εκτός από την αναγκαστική αντικατάσταση του Χάμπου Κυριάκου, πιθανότατα με τον Φάνο Κατελάρη (με τον Νασιμέντο Γουέλιγκτον να παίζει στόπερ), αλλαγή προσώπου ενδεχομένως να κάνει και στο αριστερό άκρο της άμυνας. Και η επικρατέστερη επιλογή είναι ο Χαϊτάμ Αλεσαμί, παρά ο Αμίν Χαμάς.

Μεγαλύτερο ενδιαφέρον

Τα τελευταία 24ωρα υπήρξε μεγαλύτερο ενδιαφέρον του φίλαθλου κοινού του Απόλλωνα και αύξηση των καρτών διαρκείας. Θεωρείται δεδομένο ότι θα βρίσκεται περισσότερος κόσμος στη δυτική, σε σχέση με το παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στον Εθνικό που ήταν περίπου δύο χιλιάδες.

Στο προηγούμενο ματς με τον Άρη, ήταν κατά δύο με τρεις εκατοντάδες λιγότεροι, ίσως να έπαιξε ρόλο το ότι δεν ίσχυαν οι κάρτες διαρκείας. Εκτιμούμε ότι οι Απολλωνίστες που θα στηρίξουν από… κοντά την ομάδα τους, θα είναι γύρω στις τρεις χιλιάδες. Στον ΑΠΟΕΛ έχουν δοθεί συνολικά 700 εισιτήρια.