Μεγάλο στοίχημα ο κόσμος

Ίσως το πιο μεγάλο και δύσκολο στοίχημα για τη διοίκηση

Τρία ήταν τα θέματα που απασχολούσαν έντονα το ρεπορτάζ της ΑΕΛ μετά το τέλος της σεζόν. Ντούσαν Κέρκεζ, προσθήκες – ανανεώσεις και κόσμος. Πρώτο και φλέγον ζήτημα ήταν η παραμονή του Βόσνιου τεχνικού. Ο Κέρκεζ κέρδισε από την πρώτη μέρα τους φίλους της ΑΕΛ και η παραμονή του ήταν κάτι περισσότερο από απαραίτητη. Για το καλό της ομάδας, ο Ανδρέας Σοφοκλέους ανέλαβε προσωπικά και «κλείδωσε» με συνοπτικές διαδικασίες την παραμονή του.

Το δεύτερο ήταν κατά πόσο η ομάδα θα ενισχυόταν με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και θα ανανέωνε κάποιους ποδοσφαιριστές που έδειξαν εξαιρετικά στοιχεία (Ζντρασκόφσκι, Μάιντεβατς, Ν. Τεϊσέιρα, Αβραάμ). Και σ’ αυτό τον τομέα η διοίκηση των γαλαζοκίτρινων τα πήγε εξαιρετικά, καθώς μέχρι στιγμής έχει επεκτείνει το συμβόλαιο 13 ποδοσφαιριστών, ενώ εκκρεμούν οι ανανεώσεις των Γιάννη Γερολέμου και Μηνά Αντωνίου που αναμένεται ότι θα τελειώσουν αυτή την εβδομάδα. Επίσης, ενισχύθηκε ήδη με τρεις ποδοσφαιριστές που κουβαλούν αρκετά καλό βιογραφικό (Έουλερ, Ντανίλο, Παπαφώτη).

Ο κόσμος…

Πάει κι αυτό… Τι μένει όμως; Ο κόσμος… Ίσως το πιο μεγάλο και δύσκολο στοίχημα για τη διοίκηση. Η ΑΕΛ πλήγηκε όσο καμία άλλη ομάδα από τις συνέπειες της κάρτας φιλάθλου. Το ‘πε πολλές φορές και ο Κέρκεζ και η διοίκηση της ομάδας πως η βοήθεια του κόσμου είναι αναγκαία. Είτε αυτό θα γίνει μέσω εισιτηρίων διαρκείας, είτε μέσω φωνής από την κερκίδα. Τα πράγματα είναι ακόμη πιο δύσκολα μετά τις συνέπειες του κορωνοϊού, ωστόσο η διοίκηση είναι διατεθειμένη να κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να ξαναζεστάνει τον κόσμο της.