«Μεγάλη η νίκη του ΑΠΟΕΛ. Αν δείτε την βαθμολογία, αυτό λέει»

Σε κλινική μεταφέρθηκε ο Σαντίκ, ενώ ο προπονητής της Δόξας θέλει να ξανά δει το δεύτερο τέρμα του ΑΠΟΕΛ

Μεγάλη χαρακτήρισε τη νίκη του ΑΠΟΕΛ εναντίον της ομάδας του, ο προπονητής της Δόξας, Κώστας Σακκάς, με βάση το βαθμολογικό πίνακα. Ο Κύπριος τεχνικός ανάφερε ότι θα πρέπει να ξανά δουν το δεύτερο γκολ (σ.σ. επιτεύχθηκε με πέναλτι), ενώ μίλησε και για τον τραυματισμό του Σαντίκ.

Για την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ: «Συγχαρητήρια στο ΑΠΟΕΛ για την πολύ μεγάλη νίκη. Τους εύχομαι καλύτερη συνέχεια. Ήρθαμε εδώ στο ΓΣΠ για την νίκη. Προσπαθήσαμε και ελέγξαμε το παιχνίδι μέχρι και την φάση του ΑΠΟΕΛ. Μετά από την στατική φάση, χάλασε η τακτική μας και ήρθε και το δεύτερο γκολ που πρέπει να το ξαναδούμε. Μετά το παιχνίδι έγινε πολύ δύσκολο για μας. Δοκιμάσαμε κάποια πράγματα αλλά δεν τα καταφέραμε. Είχαμε και την αναγκαστική αλλαγή του Σαντίκ και ήταν δύσκολο να βρούμε λύσεις στο επιθετικό κομμάτι. Οι παίκτες ακολούθησαν το πλάνο και δεν έχω παράπονο. Δεχτήκαμε ένα εύκολο γκολ».

Για τον τραυματισμό του Σαντίκ: «Ο Σαντίκ μεταφέρθηκε στην κλινική, έχει χτύπημα στο κεφάλι. Είναι σε καλή κατάσταση όμως είναι χτύπημα στο κεφάλι και πρέπει να προσεχτεί»

Για το γεγονός ότι χαρακτήρισε την νίκη του ΑΠΟΕΛ πολύ μεγάλη: «Αν δείτε την βαθμολογία, αυτό λέει».