Μεγάλη αποκάλυψη στο «Derby»: Κοιτάζει τον Τάμαρι η Ομόνοια

Μεγάλη αποκάλυψη έγινε στην εκπομπή «Derby», όταν κατά τη διάρκεια της συζήτησης ανάμεσα στον Πανίκο Χατζηλιασή και τον Ανδρέα Κάντηλο, η κουβέντα πήγε στον Μούσα Αλ Τάμαρι.

Θυμίζουμε ότι ο Ιορδανός ποδοσφαιριστής έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ και για την ώρα δεν έχει βάλει την υπογραφή σε ανανέωση με τους γαλαζοκιτρίνους.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή του ΠΟΛΙΤΗ 107.6 η Ομόνοια παρακολουθεί τις εξελίξεις με τον Τάμαρι και αναλόγως θα κινηθεί.

Σε συζήτηση για τους πράσινους ο Πανίκος Χατζηλιασής έριξε το… τυράκι στο συμπαρουσιαστή του με μια ατάκα για τον ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ και ο Ανδρέας Κάντηλος σε εκείνο το σημείο έριξε τη «βόμβα», λέγοντας ότι ο Τάμαρι παρακολουθείται από την άλλη μεγάλη ομάδα της Λευκωσίας.

Προσπαθώντας να τον πιέσει για περισσότερες πληροφορίες, ο Πανίκος Χατζηλιασής τον ρώτησε εάν ξέρει και ποσά, ο Ανδρέας Κάντηλος απάντησε ότι περισσότερα θα ειπωθούν μετά τον Ιανουάριο, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η πρόταση ξεπερνά τα 30 χιλιάρικα μηνιαίως συν κάποια μπόνους.